جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۳:۵۰ ب.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

سخنان بزرگان دین در مورد سفر

بانک احادیث موضوعی

سخنان بزرگان دین در مورد سفر
- با کسى که در تو فضیلتى نسبت به خود نمى‌بیند و همچنین تو نیز در او فضیلتى نسبت به خود نمى‌بینى، هرگز در سفر همراهى نکن ( حضرت علی (ع)).

***********************

- هرگاه معاشرت مى‌کنى با مثل خودت معاشرت کن و مبادا با کسى معاشرت کنى که عهده‌دار مخارج تو باشد، زیرا این کار باعث ذلت مؤمن است ( امام باقر(ع)).

***********************

- حق مسافر آنست که اگر مریض شد برادران همسفرش تا سه روز برایش توقف کنند ( امام باقر (ع)).

***********************

- شخص مسافر براى خانواده‌اش از دو رکعت نمازى که وقت رفتن به سفر به جا آورد و بگوید: "خداوندا خود و خانواده و مال و اولاد و دنیا و آخرت و امانت و پایان کارم را نزد تو به ودیعت مى‌گذارم"، چیز بهترى به جا نمى‌گذارد، و این سخن را کسى نمى‌گوید مگر آن که خداوند آنچه را که خواسته است به او مرحمت مى‌کند (رسول اکرم (ص)).

***********************

- رسول خدا صلى اللّه علیه و آله همیشه روز پنجشنبه مسافرت مى‌کرد و مى‌فرمود: «خدا و پیامبر و فرشتگان الهى روز پنجشنبه را دوست مى‌دارند. » ( امام باقر (ع))

***********************

مسافرت کنید تا تندرست بمانید و روزی کسب نمایید. (پیامبر اکرم (ص))

***********************

- هرگاه راه را گم کردى فریاد بزن: "یا صالح"! یا صدا بزن: "یا ابا صالح! لطف خدا بر تو باد! مرا راهنمایى کن. "( امام صادق (ع))

***********************

- مسافرت خود را با صدقه دادن آغازکن و هرگاه خواستی بیرون برو، زیرا (با صدقه دادن) سلامت سفرت را می خری. (امام صادق (ع))

***********************

- نخست همسفر انتخاب کن، بعد قدم در راه گذار. (پیامبر اکرم (ص))

***********************

- پیش از مسافرت، از همسفر جویا شو و پیش از خرید خانه، ببین همسایه ات کیست. (حضرت علی (ع))

***********************

- هرگاه یکی از شما به سفر رفت، در بازگشت حتی اگر شده یک قطعه سنگ برای خانواده اش هدیه و تحفه بیاورد. (پیامبر اکرم (ص))

***********************

- مردانگی در سفر عبارت است از: بخشیدن از ره توشه خود به همراهان، سازگاری با همسفران و بسیار به یاد خدای عزوجل بودن در هر فراز و نشیب و هر فرود آمدن و برخاستن و نشستنی. (حضرت علی (ع))
***********************

- مردانگی در سفر عبارت است از بخشیدن از زاد و توشه خود به همراهان و خوش اخلاقی و شوخی کردن، به شرط آن که معصیت خدا نباشد. (پیامبر اکرم (ص))

***********************

- انسان نباید به سفری رود که می ترسد در آن به دین و نمازش لطمه ای وارد آید. (حضرت علی (ع))

***********************

- امام صادق (ع) هرگاه پا در رکاب مى‌نهاد، مى‌گفت: "سبحان الذى سخر لنا هذا و ما کنا له مقرنین" و هفت مرتبه "سبحان الله" و هفت مرتبه "الحمدلله" و هفت مرتبه "لا اله الا اللّه" مى‌گفت.

***********************

- مبادا در وسط راه و میان دشت استراحت کنید زیرا آن جاها محل آمد و رفت درندگان و لانه مارهاست. (پیامبر اکرم (ص))

***********************

ـ پیامبر خدا (ص): مسافرت کنید  تا تندرست مانید و جهاد کنید تا غنیمت به دست آورید.

***********************

ـ امـام صـادق (ع) در پـاسـخ بـه سـؤال شـهـاب بـن عـبـدر بـه از بـخشش به برادران در هنگام مـسـافرت فرمود: اى شهاب، این کار را مکن، زیرا اگر تو گشاده دستى کنى و آنها نیز (از روى نـاچـارى) گـشـاده دسـتى کنند، به آنان احجاف کرده باشى و اگر خوددارى کنند، آنان را خوار و خجلت زده کرده باشى پس با افراد هم سطح خودت همسفر شو.

***********************

ـ پیامبر خدا (ص): هرگاه سه نفر همسفر شدند، از میان خود یک نفر را به سالارى انتخاب کنند.

ـ هر گاه سه نفر همسفر شدید، باید یکى از شما امام (جماعت) شما شود آن که قرائتش بهتر باشد، به امامت سزاوارتر است.

منبع:tebyan.net

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی