شنبه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۴، ۱۰:۱۵ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

اعتکاف در محله صادقیون سال 1395

تصاویر و مراسم محله صادقیون




در محله صادقیون روستای حسن آباد صادق الائمه در ایام البیض هر ساله مراسم معنوی اعتکاف برگزار میشود.


آنچه که نظر هر بیننده ای را که وارد مسجدی میشود و به خود جلب میکند نمایشگاهی از احادیث امام صادق علیه السلام است که با تابلو های بنری یک حجاب بین خواهران و برادران ایجاد کرده ، نکته ی قابل ذکر تعداد متکفین خواهران و برادران میباشد که به تعداد سوره های قران 114 نفر هستند؛ 73 خواهر و 41 برادر.
حجت الاسلام و المسلمین حاج سید محمود حسینی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان رفسنجان در جمع معتکفین محله صادقیون روستای حسن آباد صادق الائمه فرمودند:اعتکاف عرصه خودشناسی است هرکس خود را شناخت خدایش را شناخته و عارف به او میشود . ای مردم بدانید برای بدن ها ارزش و قیمتی است که اگر آن را به کمتر از بهشت بفروشیم ضرر کرده ایم.اعتکاف خود شکنی است ، تا انسان غرور و هوای نفس خود را بشکند و به خدا نزدیک شود،انسانی که به دنبال رشد و پیشرفت است نباید اسیر نفس حیوانی گردد . انسان با سختی و عبات و زهد امتحان میشود تا قیمت پیدا کنند.




حضرت حجت السلام والمسلمین حاج شیخ حسین رضاپور امام جمعه  شهر صفائیه در جمع معتکفین محله صادقیون  قبل از مراسم پرسش و پاسخ  تاکید کردند: وقتی تاریخ تشیع را مرور میکنیم هیچ وقت شیعه مثل امروز عزت نداشت. و این عزتی که ما داریم به برکت ولایی بودن و تبعیت از ولایت است. کاری که حضرت زینب در قیام عاشورای امام حسین  (ع) انجام  داد هیچ کس در تاریخ نتوانست انجام بدهد او حافظ خون شهدا و قیام حسینی بودند نقش موثر حضرت زینب سلام الله علیها را در ماندگاری و احیای نهضت امام حسین علیه السلام نمایانگر می سازد.ایشان در ابتدای سخنانشان به بزرگی وقایع بعد از حادثه عاشورا اشاره نمودند و خاطر نشان ساختند که تاثیر مصیبت پس از وقوع آن بیشتر از احساس مصیبت، پیش از وقوعش است.
امام امام جمعه صفائیه در ادامه سخنانشان به شیوه شنیع بنی امیه برای نابودکردن نهضت حسینی پرداخته و به نقش حساس و موثر حضرت زینب سلام الله علیها برای احیا و استمرار فرهنگ حسینی و نابودی نقشه ها و تدابیر دشمن، پرداخت.
در خاتمه سخنانشان، حضرت زینب سلام الله علیها را الگوی کامل در زمینه امر به معروف و نهی از منکر معرفی نمود.

حجت السلام سید وحید علیزاده در جمع معتکفین محله ی صادقیون فرمودند رحمت خداوند متعال گسترده می باشد و شامل حال تمامی موجودات می شود هرشخصی به اندازه ی تمام ریگ های بیابان گناه و معصیت داشته باشد اگر توبه کند رحمت خداوند شامل حال او می شود و بخشیده می گردد.

حجت الاسلام علیزاده درباره صفت بخشندگی خداوند گفتند:  همانطور که خداوند بخشنده است به بندگان خود سفارش کرده است نسبت به هم بخشش داشته باشید. خداوند نسبت به گناه و خطای بندگان بخشنده است و توصیه کرده بین شما هم مهربانی و بخشش حاکم باشد. «وَلْیَعْفُوا وَلْیَصْفَحُوا أَلَا تُحِبُّونَ أَن یَغْفِرَ اللَّهُ لَکُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِیمٌ؛ و باید عفو کنند و گذشت نمایند مگر دوست ندارید که خدا بر شما ببخشاید و خدا آمرزنده مهربان است»(نور،۲۲). در این آیه توصیه نسبت به هم گذشت داشته باشید و اگر دوست دارید خداوند شما را ببخشد از گناه همدیگر بگذرید و همدیگر را عفو کنید.


معاون سیاسی امنیتی فرماندار شهرستان رفسنجان:دکتر ارسلان:در جمع معتکفین محله صادقیون روستای حسن اباد صادق الائمه(ع) اعتکاف را حرکت بی نظیری در دنیا و پویایی آن را بعد از انقلاب دانستند وگفتند.اعتکاف یعنی عبادت و وقوف در مسجد و پاکی روح وپاک کردن زنگارهای واقعی دل است.
انسان اگر خود سازی داشته باشد به کمالات روحی و جایگاه معنوی دست میابد.هوای نفس انسان را از واقعیت ها دور میکند. نباید ما مطیع هوای نفس باشیم.امنیتی که امروز ما در دنیا داریم ثمره مدیریت و تلاش نظام مقدس جمهوری اسلامی است و هیچ کس نمیتواند منکر مشکلات اقتصادی باشد.ما نباید با اعمالمان مورد هجمه تبلیغاتی و چالش های سیاسی واقع گردیم که این نهایت بی تقوایی است.

حاج احمد خراسانی رئیس دوره ای جبهه اصلاحات شهرستان رفسنجان در جمع معتکفین محله صادقیون حسن آباد صادق الائمه(ع):اعتکاف یعنی انسان با توجه وتعظیم به سوی معبود روی آورد و ملازم همراه آن باشد.معتکف در ظاهر به مسجد آمده اما در حقیقت به صاحب خانه روی آورده است.یکی از مروت های مهم اعتکاف خود داری از غفلت از یاد خداوند و توجه هرچه بیشتر به خداوند است.


 سردار حاج حسین مومنی در جمع معتکفین به آثار و برکات ایثارگری شهدا و رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: در آن دوران طلایی همه اقشار و گروه های مردم، گوش به فرمان حضرت امام(ره) به منظور حفظ و حراست از ارزش ها و آرمان های انقلاب، یکپارچه و با صفا و صمیمیت وارد صحنه کارزار شدند و در دفاع از ارزش ها و آرمان های انقلاب و تمامیت ارضی کشور، حماسه های بی بدیلی خلق کردند.
وی اضافه کرد: امروز نیز با تبعیت مردم از رهنمودهای ولایت و حضور آنان در صحنه، انقلاب از گردنه های مسیر پیشرفت به سوی قله های سرافرازی عبور خواهد کرد و همچون دوران دفاع مقدس، مردم در رویارویی با جلوه های جنگ نرم دشمن، حماسه های جاودان دیگری را خلق خواهند کرد.

 سردار حاج یدالله اکبری یادگار دفاع مقدس و از فرماندهان جبهه وجنگ  ایثار و شهادت را دو واژه زیبایی دانست که همه انسان ها از شنیدن آن لذت می برند، و هر کدام برای خود انگیزه جداگانه ای دارد. و در این رزاستا گفتند: ایثار از شهادت و بلندی نظری فرد ایثارگر و شهادت از روح فداکاری و جانبازی شهید، سرچشمه می گیرند. فرد ایثارگر به اندک زندگی بسنده کرده و آنچه در اختیار دارد و طبق اخلاص نهاده آن را تقدیم فرد و یا جامعه می نماید و قرآن کریم در مورد این گروه می فرماید: (وَیُؤْثِرُونَ عَلَى أَنْفُسِهِمْ وَلَوْ کَانَ بِهِمْ خَصَاصَةٌ)،( و آن ها را بر خود مقدم می دارند هرچند خودشان بسیار نیازمند باشند.) فرد شهید با شهادت خود می خواهد چراغ آزادی در جامعه پرفروغ باشد و ریشه های گندیده ظلم و استبداد از میان برود، و انسان ها در کمال آزادی بیندیشند و راه و رسم زندگی خود را ترسیم کنند. شهید بسان شمع است که می سوزد تا پیرامون خود را روشن سازد و دیگران از وجود نور وجود او بهره گیرند. شهید هر چند به ظاهر زندگانی مادی خود را از دست می دهد، اما از این طریق دو زندگی دیگر را به دست می آورد، بهترین آن ها حیات برزخی اوست تا روز قیامت که به بهترین وضع زندگی می کند.قرآن کریم می فرماید:( وَ لا تَحَسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللهِ اَمواتًا بَل اَحیآءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون)،(( ای پیامبر هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند، بلکه آنان زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده میشوند.) از این مرحله که بگذریم، شهید در میان جامعه از عزت و برتری خاصی برخوردار است. اندیشمندان در مقاله ها و نوشته های خود، سرایندگان در لابه لای سروده های خود، مورخان در صفحات تاریخ از او به نیکی نام می برند و برای او درود می فرستند. چه بزرگواری بالاتر از این که جان خود را فدای عزت جامعه می سازد.

این نمود حاصل ایمان و اخلاص و ایثارگری ملت مسلمان ایران است ما باید قدران خون شهدا و حافظ ارزشهای انقلابمان باشیم.

کربلای علی مومنی مداح اهل بیت (ع)  و راوی  دفاع مقدس با تعریف خاطراتی از شهدا و دفاع مقدس آنچه که دفاع هشت ساله ملت ما را در مقابل ارتش عراق از دیگر جنگها متمایز میکند، حضور گسترده و داوطلبانه مردم ایران در صحنههای نبرد دانست.  و کقتند: در دفاع از مرزهای هر کشوری این فقط وظیفه ارتش و نیروهای مسلح آن کشور است که از کیان و خاک میهن به دفاع بپردازد اما در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران آنچه که بیشتر از هر موضوع دیگر نمود عینی داشت حضور اقشار مختلف مردم خصوصاً دانش آموزان و دانشجویان  و بسیجیان مسلمان کشور بود
این نمود
 حاصل ایمان و اخلاص و ایثارگری ملت مسلمان ایران است ما باید قدران خون شهدا و حافظ ارزشهای انقلابمان باشیم.


مسئول هیئت محبین حضرت زهرا (س) و کمیته بانوان بخش نوق حاجیه خانم هاشمیان در جمع خواهران معتکف محله صادقیون حضرت زینب سلام الله علیها را اساره ای از کمالات پنج تن آل عبا دانستند و گفتند حضرت زینب سلام الله علیها قهرمان و چاره ساز قیام کربلا بودند. حضرت زینب علیه السلام در طول حیات پر برکت خود، از همان ابتدا، خدمات ارزنده ای به دین اسلام نمود. وی در مسائل سیاسی و اجتماعی شرکت فعّال داشت. نهضت حسینی، نقطه اوج هنرنمایی زینب است. پس از شهادت برادر بزرگوارش حضرت سیدالشهدا، هدایت و رهبری قافله، حفاظت و مراقبت از اسیران، حفاظت از جان امام سجاد علیه السلام ، دلداری دادن به شهید داده ها و از مهم تر، رساندن پیام شهیدان کربلا به گوش جهانیان، از کارهای بسیار سترگ حضرت زینب در جریان اسارت به شمار می آید.
تاریخ به روشنی نشان می دهد که زینب به دستورها و توصیه های امام زمانش به خوبی عمل کرد که عامل تعیین کننده و مهم پیشبرد اهداف مقدس نهضت بود. وی نشان داد که مؤمن واقعی کسی است که از کوه محکم تر است و در برابر مصیبت ها سر ذلت فرود نمی آورد. باری، صبر و استقامت زینب در مقابل امواج بی کران سختی ها و مشکلات، نامش را برای همیشه یادآور صبر و پایداری در راه انجام وظایف الهی گرداند.
همسران، مادران و بستگان شهیدان وجانبازان، باید با تأمل بیش تر، در جای جای زندگی درخشان و زیبایی حرکت حضرت زینب کبری علیهاالسلام بنگرند و به رسالت خویش و اهمیت آن، که پاسداری از خون شهیدان است، توجه کنند و با تأسی به زینب، بزرگ ترین و زیباترین صبر را در برابر مصایب و مشکلات به نمایش گذارند، الگو بگیرند و خود را دنباله رو مکتب انسان ساز زینب بدانند و همه مصیبت ها و گرفتاری ها را در راه خدا آسان و زیبا بشمارند؛ چنان چه زینب قهرمان این چنین بود.
 حاجیه خانم هاشمیان با اشاره به نیت خالص اظهار کرد: انسان در انجام اعمال باید نیت خالصی داشته باشد و از ریا دوری کند، عملی که با نیت غیر الهی انجام می شود، مورد قبول خداوند قرار نمی گیردهر عملی که پیکره آن نیک و خیر محسوب شود چه اعمال واجب مانند نماز و روزه و چه مستحبات، باید مقرون و همراه با دوخصلت تقوا و اخلاص باشد تا پذیرفته شود.
 مسئول  کمیته بانوان بخش نوق در ایام اعتکاف بهترین عمل را محاسبه نفس دانست و خاطر نشان کردند که: نتیجه  این همه تأکید نسبت به محاسبه‏ نفس‏ در آیات و احادیث، براى آن است که مردم از خواب غفلت بیدار شوند و براى زندگى سراى دیگر که سراى جاودانى است، توشه‏اى بر چینند و زادى بردارند و تا فرصت از دست نرفته، عمل خیرى براى خود ذخیره کنند.


آقای محمد رضا مومنی مسئول برنامه ریزی ستاد اعتکاف محله صادقیون  اعتکاف را فصلی برای گریستن و موسمی برای بارش باران رحمت و زدودن آلودگی دانست.و گفتند:  امسال همچون سالهای قبل استقبال خوبی از این مراسم معنوی به عمل آمده است. و سعی بر آن شده است برنامه های بسیار متنوع در طول ایام اعتکاف اجرا شود که با دعوت از سخنرانان و مادحین اهل بیت (ع) و همچنین یادگاران دفاع مقدس این کار صورت پذیرفت. به جهت آشنایی بیشتر معتکفین با معارف قرآنی مسابقه ای تحت عنوان اعتکاف با قرآن برگزار شد و هدایای نفیس به نفرات برتر اهدا گردید. امید است به حول و قوه الهی در سالهای آینده با استفاده از انتقادات و پیشنهادات سازنده هم شاهد حضور بیشتر معتکفین بوده و هم بتوانیم در این خصوص گاههای بیشتری برداریم.










نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی