درباره سايت
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد
بایگانی
- آبان ۱۳۹۸ (۲)
- مهر ۱۳۹۸ (۲)
- شهریور ۱۳۹۸ (۴)
- مرداد ۱۳۹۸ (۵)
- تیر ۱۳۹۸ (۹)
- خرداد ۱۳۹۸ (۱۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۵)
- فروردين ۱۳۹۸ (۳)
- اسفند ۱۳۹۷ (۷)
- بهمن ۱۳۹۷ (۱۳)
- دی ۱۳۹۷ (۳)
- آذر ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱۰)
- مهر ۱۳۹۷ (۸)
- شهریور ۱۳۹۷ (۲۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱۳)
- خرداد ۱۳۹۷ (۵)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۱۹)
- فروردين ۱۳۹۷ (۲۰)
- اسفند ۱۳۹۶ (۲۲)
- بهمن ۱۳۹۶ (۳۹)
- دی ۱۳۹۶ (۴۲)
- آذر ۱۳۹۶ (۳۱)
- آبان ۱۳۹۶ (۳۴)
- مهر ۱۳۹۶ (۲۱)
- شهریور ۱۳۹۶ (۴۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۵۰)
- تیر ۱۳۹۶ (۶۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۷۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۹۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۶۷)
- اسفند ۱۳۹۵ (۶۷)
- بهمن ۱۳۹۵ (۵۶)
- دی ۱۳۹۵ (۷۴)
- آذر ۱۳۹۵ (۹۵)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۰۷)
- مهر ۱۳۹۵ (۸۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۵۷)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۲۱)
- تیر ۱۳۹۵ (۲۹۲)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۷۵)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۱۰۴)
- فروردين ۱۳۹۵ (۱۰۷)
- اسفند ۱۳۹۴ (۶۹)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۸)
- دی ۱۳۹۴ (۶۶)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۷۳)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۷۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۸۵)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۷۶)
- خرداد ۱۳۹۴ (۱)
خلاصه آمار
پربحث ترين ها
-
اللهم صل علی جعفربن محمد الصادق
نظرات: ۱۳ -
متن زیارت مخصوص امام صادق علیه السلام
نظرات: ۱۱ -
-
-
-
-
-
معرفی امامزاده سید کافی علیه السلام
نظرات: ۶ -
-
محبوب ترين ها
-
۸۵۶ -
۱۴۵۸ -
۲۵۸۱ -
۱۱۶۵ -
۷۷۹ -
۲۸۸۷ -
۵۸۱ -
۲۱۲۱ -
۱۹۲۲ -
۴۷۲۸
پيوندها
گوشه ای از زندگینامه آیت الله محمد تقی بهجت فومنی
در اولین روز از مهر ماه سال 1295 هجری شمسی مطابق با 25 ذی قعده سال1334 هجری قمری ، کودکی در خانواده ای متدین و تقواپیشه در شهر مذهبی فومن واقع در استان گیلان چشم به جهان گشود . هنوز شانزده ماه از عمرش نگذشته بود که مادرش را از دست داد و از اوان کودکی طعم تلخ یتیمی را چشید و تحت تربیت پدر بزرگوارش قرار گرفت . کربلایی محمود بهجت ، پدر آیت الله بهجت ، از مردان مورد اعتماد و خوشنام شهر فومن بود و در ضمن اشتغال به کسب و کار به رتق و فتق امور مردم نیز می پرداخت و اسناد مهم و قباله ها به گواهی ایشان می رسید . وی که اهل شعر و ادب بود ، مشتاقانه در رثای اهل بیت ( ع ) مرثیه های جانگدازی می سرود که پس از نیم قرن همچنان زبانزد مداحان آن دیار است . آیت الله محمد تقی بهجت که از همان کودکی ، آثار نبوغ بر چهره اش نمایان بود ، قرآن و علوم متداول آن عصر را در مکتبخانه زادگاهش به خوبی فرا گرفت و با اشتیاق فراوانی به تحصیل علوم اسلامی همت گماشت . در سال 1348 هجری قمری ، در حالیکه هنوز به سن تکلیف نرسیده بود ، روح کمال جو و جان تشنه او تاب نیاورد و هنگامی که 14 سال بیشتر نداشت رهسپار حوزه های علمیه عراق شد و در حدود 4سال در کربلای معلی اقامت گزید . در سال 1352 هجری قمری بود که برای ادامه تحصیل به نجف اشرف مشرف شد و قسمتهای پایانی درسهای دوره سطح را در محضر آیات عظام از جمله مرحوم آیت الله آقا شیخ مرتضی طالقانی به پایان رساند . آیت الله محمد تقی بهجت ، در طول عمر پربرکتش از محضر آیات عظام همچون سید ابوالحسن اصفهانی ، آقا ضیاء الدین عراقی ، میرزا محمد حسین نامداری ، غروی اصفهانی ، سید علی قاضی ، سید حسین بادکوبه ای و علامه شیخ محمد حسین کمپانی بهره های فراوانی برد و در ضمن تحصیل به تهذیب نفس نیز همت گمارد . هجده ساله بود که از محضر پر فیض عارف کامل آیت الله سید علی آقای قاضی بهره مند شد و در عنفوان جوانی مراحل عرفان را سپری کرد . آیت الله محمد تقی بهجت به آموختن فلسفه نیز اهتمام ویژه ای دلشت و بیش از سی سال به تدریس خارج فقه و اصول مشغول بود. آیت الله محمد تقی بهجت تالیفات بسیاری دارد که اغلب آنها به چاپ نرسیده اما رساله توضیح المسائل ایشان در شمارگانی وسیع به چاپ رسیده . این مرجع عالیقدر که همواره خواندن قرآن را توصیه میکرد در توصیف کتاب الهی فرموده است:" اگر کتابی بود که عکس اشیاء را نشان میداد آن کتاب همین قرآن است که بهشت و جهنم را نشان میدهد . با این همه ما این گونه بی تفاوت هستیم و به دنیا دل بسته ایم . " تقوا و خودسازی ، تواضع و فروتنی ، زیارت و توسل مستمر و تقید به شرع مقدس از ویژگی های اخلاقی آیت الله محمد تقی بهجت و پشتیبانی از انقلاب اسلامی و ارتباط با امام راحل از ابعاد شخصیت سیاسی ایشان بود . در سال 1363 هجری قمری برابر با 1324 هجری شمسی بود که آیت الله محمد تقی بهجت از نجف به ایران بازگشت و در موطن خود ، فومن ، اقامت گزید . سپس در حالیکه آماده بازگشت به حوزه علمیه نجف اشرف بود ، قصد زیارت حرم مطهر حضرت معصومه ( س ) را کرد . اما در طول چند ماه توقفش در قم با شنیدن خبر رحلت استادان بزرگ نجف تصمیم گرفت در قم اقامت کند و از محضر استادان آن دیار بهره مند شود . آیت الله محمد تقی بهجت سرانجام در 27 اردیبهشت 1388هجری شمسی مطابق با 22 جمادی الاول سال 1430 هجری قمری در قم درگذشت و در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه ( س ) به خاک سپرده شد . |
طبقه بندی موضوعی
- بانک احادیث موضوعی (۲۷۰)
- حکایات و داستانهای جالب (۴۱۰)
- نگاهی به زندگینامه ائمه اطهار (۲۲)
- آموزه های دینی و مذهبی (۱۲۴۲)
- معرفی و زندگی نامه بزرگان (۱۴۵)
- موضوعات اجتماعی (۷۷)
- اعمال ماهها و روزهای قمری (۱۸)
- سیره و اشعار (۹۴)
- نصایح و معجزات (۱۰۶)
- مناظرات (۵۱)
- مناسبتهای اسلامی (۳۲)
- اجتماعات دینی و مذهبی (۱۹۱)
- اطلاعیه ها (۷۷)
- بانک پیامک ها (۱۵۰)
- گوناگون (۹۴)
- شهدا و دفاع مقدس (۹۵)
- تصاویر و مراسم محله صادقیون (۸۹)
- شعر و دلنوشته های مذهبی (۱۱۹)
- امامزاده سیدجلال الدین اشرف (۱۴۵)
- امامزاده سید کافی علیه السلام (۱۸)
آخرين مطالب
-
اطلاعیه
شنبه ۴ آبان ۱۳۹۸ -
خدمت رسانی موکب امام علی علیه السلام منطقه نوق رفسنجان
جمعه ۳ آبان ۱۳۹۸ -
گزارش تصویری از تجمع عزاداران اربعین حسینی درامامزاده سیدجلال الدین
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸ -
راهپیمایی جاماندگان اربعین از روستاهای مجاور به سمت امامزاده سیدجلال الدین اشرف
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۸ -
مراسم زیارت عاشورا دردهه اول محرم منزل جانبازحاج علی طاهری
دوشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ -
همایش شیرخوارگان حسینی در امامزاده سیدجلال الدین اشرف برگزارشد
شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ -
سومین یادواره شهیدان اکبری برنا و رنجبرمحمدی برگزارشد
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ -
عیوب ساختاری
جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۸ -
مراسم جشن عیدسعید غدیر در امامزاده سید جلال الدین اشرف برگرارشد
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ -
یادواره شهدای غواص وگرامیداشت شهیدان بهامین علیرضایی جعفرآبادنوق برگزارشد
يكشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
پربازديدها
-
۱۸۵۷۴ -
۱۲۷۱۷۰ -
۶۵۳۴ -
۵۵۹۰ -
۴۳۷۴ -
۴۳۴۵ -
۴۷۲۸ -
۳۴۷۴ -
۳۶۴۷ -
۳۳۷۵
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است