درباره سايت
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد
بایگانی
- آبان ۱۳۹۸ (۲)
- مهر ۱۳۹۸ (۲)
- شهریور ۱۳۹۸ (۴)
- مرداد ۱۳۹۸ (۵)
- تیر ۱۳۹۸ (۹)
- خرداد ۱۳۹۸ (۱۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۵)
- فروردين ۱۳۹۸ (۳)
- اسفند ۱۳۹۷ (۷)
- بهمن ۱۳۹۷ (۱۳)
- دی ۱۳۹۷ (۳)
- آذر ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱۰)
- مهر ۱۳۹۷ (۸)
- شهریور ۱۳۹۷ (۲۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱۳)
- خرداد ۱۳۹۷ (۵)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۱۹)
- فروردين ۱۳۹۷ (۲۰)
- اسفند ۱۳۹۶ (۲۲)
- بهمن ۱۳۹۶ (۳۹)
- دی ۱۳۹۶ (۴۲)
- آذر ۱۳۹۶ (۳۱)
- آبان ۱۳۹۶ (۳۴)
- مهر ۱۳۹۶ (۲۱)
- شهریور ۱۳۹۶ (۴۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۵۰)
- تیر ۱۳۹۶ (۶۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۷۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۹۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۶۷)
- اسفند ۱۳۹۵ (۶۷)
- بهمن ۱۳۹۵ (۵۶)
- دی ۱۳۹۵ (۷۴)
- آذر ۱۳۹۵ (۹۵)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۰۷)
- مهر ۱۳۹۵ (۸۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۵۷)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۲۱)
- تیر ۱۳۹۵ (۲۹۲)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۷۵)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۱۰۴)
- فروردين ۱۳۹۵ (۱۰۷)
- اسفند ۱۳۹۴ (۶۹)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۸)
- دی ۱۳۹۴ (۶۶)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۷۳)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۷۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۸۵)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۷۶)
- خرداد ۱۳۹۴ (۱)
خلاصه آمار
پربحث ترين ها
-
اللهم صل علی جعفربن محمد الصادق
نظرات: ۱۳ -
متن زیارت مخصوص امام صادق علیه السلام
نظرات: ۱۱ -
-
-
-
-
-
معرفی امامزاده سید کافی علیه السلام
نظرات: ۶ -
-
محبوب ترين ها
-
۸۵۶ -
۱۴۵۸ -
۲۵۸۱ -
۱۱۶۵ -
۷۷۹ -
۲۸۸۷ -
۵۸۱ -
۲۱۲۱ -
۱۹۲۲ -
۴۷۲۸
پيوندها
گوشه ای از زندگینامه آیت الله حسینعلی راشد
ملا عباس تربتی عارف نامدار خراسان در روزدوم تیر 1284 هجری شمسی برابر با 19 ربیع الثانی 1323 هجری قمری) پذیرای امانتی بزرگ شد و دیدگانش به شکوفایی نخستین غنچه زندگی اش روشن گردید. و به رسم بزرگداشت صالحان ، نام پدرش ، حسینعلی را بر این نوزاد نهاد. حسینعلی در خانواده ای روحانی و در فضای سرسبز روستای کاریزک شهرستان خلیل آباد استان خراسان رضوی رشد کرد . پس از رسیدن به شش سالگی دوره جدیدی را آغاز کرد یعنی هجرت به تربت حیدریه و اقامت در شهر.وی در هفت سالگی به مکتب رفت و طولی نکشید که به سبب استعداد خدادادی و تلاشش به موفقیتهایی از قبیل قرائت صحیح تمام قرآن ، حفظ هشت جزء آخر قرآن ، به یاد سپاری اشعار مختلف و فراگیری کتابهایی از علامه مجلسی رسید.
حسینعلی پس از گذراندن دروس مقدماتی مکتب به آموختن علوم حوزوی علاقمند شد و در مدرسه علمیه اسحاق خانی به تحصیل پرداخت و از محضر استادان تربت حیدریه کسب فیض کرد و در مدت هفت سال صرف و نحو و معانی و بیان و منطق و جلد اول شرح لمعه را فرا گرفت و به حفظ اشعار عربی و فارسی توفیق یافت .در 16 سالگی به مشهد رفت تا در جوار آستان ملکوتی امام رضا مراحل کمال و بالندگی را طی کند و درمدت اقامت یک دهه اش در این شهر مقدس به محضر دانشوران نامدار راه یافت .حسینعلی راشد در سال 1310 شمسی حوزه علمیه مشهد را به قصد عتبات عالیات ترک کرد و در نجف اشرف به تکمیل تحصیلاتش پرداخت .هنوز چند ماهی از اقامتش در نجف اشرف نگذشته بود که به دلیل ناسازگاری هوا سخت بیمار شد و به سفارش پزشکان ناگزیر به بازگشت شد .سرانجام پس از اخذ درجه اجتهاد و اجازه روایی از برخی بزرگان نجف به ایران بازگشت .راشد پس از بازگشت به ایران برای سپری کردن دوران نقاهت به شیراز رفت و یک سال و نیم در آنجا اقامت گزید . اقامت وی در سرزمین شعر و ادب برکاتی داشت که مهمترین آن نبوغ در سخنرانی و شکوفایی در فن بیان ایشان بود.
بدین ترتیب حسینعلی راشد که حالا طلبه ای حدودا بیست و هشت – نه ساله بود در مساجد و محافل شیراز به منبر رفته و به ترویج قرآن و معارف اهل بیت برداخت .
وی پس از مدتی شیراز را به مقصد اصفهان ترک کرد و مردم بعد از ورودش به این شهر به مجلس وعظ و خطابه او میشتافتند و از بیانات شیرین وآموزنده این خطیب و سخنور اندیشمند بهره مند می شدند.درخشان ترین برگ دفتر زندگی این سخنور اندیشمند ، معلمی و تدریس او و ورود به دانشکده الهیات در سال 1324 هجری شمسی و پرورش فرهیختگان و آغاز سلسله سخنرانی های رادیو به مدت یک ربع قرن بود.سخنان روح نواز این خطیب توانا علاوه بر ایران در سایر کشورها هم مورد توجه قرار گرفت به گونه ای که حتی عده ای از غیر مسلمانان هم تحت تاثیر سخنان شیرین او ، به مباحث اسلامی علاقمند شده بودند.حسینعلی راشد در طول فعالیتهای علمی خود شاگردان بسیاری از جمله دکتر مهدی محقق ، سید جعفر شهیدی و شهید مطهری را تربیت کرد .تواضع ، علاقه بسیار به مطالعه و ساده زیستی از ویژگی های اخلاقی این عالم گرانقدربود.
از این خطیب توانا آثار بیانی و قلمی فراوانی . همچون رساله های اصولی ، دو فیلسوف شرق و غرب ، فضیلتهای فراموش شده که داستان زندگی و اخلاق پدر بزرگوارش است و نیز تدوین فهرست کتب عربی برای کتابخانه مجلس شورای اسلامی و تفسیر قرآن سوره های حمد و بقره و مقالات و سخنرانی های فراوان به یادگار مانده است.هفتم آبان 1359 هجری شمسی برابر با 19 ذی حجه 1400 هجری قمری خزانی دیگر پدید آمد . حسینعلی راشد در 75 سالگی با جهان فانی وداع کرد و ندای آسمانی را لبیک گفت و در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
طبقه بندی موضوعی
- بانک احادیث موضوعی (۲۷۰)
- حکایات و داستانهای جالب (۴۱۰)
- نگاهی به زندگینامه ائمه اطهار (۲۲)
- آموزه های دینی و مذهبی (۱۲۴۲)
- معرفی و زندگی نامه بزرگان (۱۴۵)
- موضوعات اجتماعی (۷۷)
- اعمال ماهها و روزهای قمری (۱۸)
- سیره و اشعار (۹۴)
- نصایح و معجزات (۱۰۶)
- مناظرات (۵۱)
- مناسبتهای اسلامی (۳۲)
- اجتماعات دینی و مذهبی (۱۹۱)
- اطلاعیه ها (۷۷)
- بانک پیامک ها (۱۵۰)
- گوناگون (۹۴)
- شهدا و دفاع مقدس (۹۵)
- تصاویر و مراسم محله صادقیون (۸۹)
- شعر و دلنوشته های مذهبی (۱۱۹)
- امامزاده سیدجلال الدین اشرف (۱۴۵)
- امامزاده سید کافی علیه السلام (۱۸)
آخرين مطالب
-
اطلاعیه
شنبه ۴ آبان ۱۳۹۸ -
خدمت رسانی موکب امام علی علیه السلام منطقه نوق رفسنجان
جمعه ۳ آبان ۱۳۹۸ -
گزارش تصویری از تجمع عزاداران اربعین حسینی درامامزاده سیدجلال الدین
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸ -
راهپیمایی جاماندگان اربعین از روستاهای مجاور به سمت امامزاده سیدجلال الدین اشرف
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۸ -
مراسم زیارت عاشورا دردهه اول محرم منزل جانبازحاج علی طاهری
دوشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ -
همایش شیرخوارگان حسینی در امامزاده سیدجلال الدین اشرف برگزارشد
شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ -
سومین یادواره شهیدان اکبری برنا و رنجبرمحمدی برگزارشد
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ -
عیوب ساختاری
جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۸ -
مراسم جشن عیدسعید غدیر در امامزاده سید جلال الدین اشرف برگرارشد
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ -
یادواره شهدای غواص وگرامیداشت شهیدان بهامین علیرضایی جعفرآبادنوق برگزارشد
يكشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
پربازديدها
-
۱۸۵۷۴ -
۱۲۷۱۷۰ -
۶۵۳۴ -
۵۵۹۰ -
۴۳۷۴ -
۴۳۴۵ -
۴۷۲۸ -
۳۴۷۴ -
۳۶۴۷ -
۳۳۷۵
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است