جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۶:۰۲ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گوشه ای از زندگینامه شهید آیت الله سید عبد الحسین دستغیب

معرفی و زندگی نامه بزرگان


در 17 آذر سال 1292 شمسی برابر با 9 محرم 1332 قمری کودکی در شیراز و در خانواده ای روحانی به دنیا آمد که نامش را عبد الحسین گذاشتند.
پدرش سید محمد تقی از علمای بزرگ فارس بود . خاندان او از چهار قرن پیش در شیراز به دستغیب معروف شده بودند.
سیادت نشان افتخار این خانواده بود و نسبشان به زید بن علی بن حسین ( ع ) میرسید . سید عبد الحسین تحصیلاتش را با فراگیری قرآن ، نصاب الصبیان و چند کتاب منظوم و منثور در مکتب خانه آغاز کرد .
سپس به تحصیل علوم اسلامی روی آورد . درس های مقدماتی را نزد پدرش فرا گرفت . سید عبد الحسین در 11 سالگی از نعمت پدر محروم شد و پس از فوت پدر ، تحصیلاتش را در مدرسه " خان " شیراز ادامه داد .
پایان یافتن دروس سطح حوزه اش همزمان بود با غائله کشف حجاب رضاخانی . فشارهای مأموران ، سید عبد الحسین دستغیب را مجبور کرد که ایران را ترک کند و راهی نجف اشرف شود .در آنجا با تلاش خستگی ناپذیر خود در طول 7 سال با بهره گیری از محضر علما و استادان آن دیار توانست به مقام شامخ اجتهاد نائل شود.
سید عبد الحسین دستغیب نزد عارف وارسته میرزا محمد علی قاضی و آقا شیخ محمد جواد انصاری همدانی به فراگیری سیر و سلوک پرداخت .
در سال 1321 شمسی با کوله باری از علم و معرفت به شیراز بازگشت و هم زمان با اقامه نماز جماعت در مسجد جامع عتیق و ارشاد مردم ، سرپرستی حوزه علمیه شیراز را نیز به عهده گرفت . آیت الله دستغیب شیوه های تربیت اسلامی را بسیار لطیف و روان برای مردم بیان و بسیاری از سوره ای قرآن را تفسیر میکرد.
تأسیس مراکز خدماتی و خیریه از دیگر فعالیتهای شهید آیت الله دستغیب بود و به دلیل فعالیتهای انقلابی نیز چندین بار دستگیر و زندانی شد .
آیت الله دستغیب پس از پیروزی انقلاب اسلامی به حکم امام خمینی ، نماینده و امام جمعه شیراز شد و با آغاز جنگ تحمیلی نیز در بسیج نیروها نقش بسزایی دشت .
این خطیب توانمند و مبارز و نستوه سالیان متمادی از چشمه سار زلال قرآن و عترت فیض برد و بی هیچ سستی و مسامحه ای در تهذیب نفس و سیر و سلوک به سوی دوست کمر همت بست .
آیت الله دستغیب در 24 سالگی موفق به کسب درجه اجتهاد شد . او در خانه ای محقر و ساده زندگی می کرد . ارادت به اهل بیت (ع) ، تقوی ، زهد ، صبر و قدرت بیان و علم از صفات بارز وی به شمار میرفت .
آدابی از قرآن در تفسیر سوره حجرات ، بهشت جاویدان در تفسیر سوره رحمان ، معارفی از قرآن در تفسیر سوره مجادله ، قیامت و قرآن تفسیر سوره طور، گناهان کبیره ، قلب سلیم ، نفس مطمئنه ، سرای دیگر ، داستانهای شگفت و قلب قرآن از آثار شهید آیت الله سید عبد الحسین دستغیب است . برگزاری مراسم هفتگی دعای کمیل و ارشاد مردم از ویژگی های این شهید بزرگوار بود . بیان شیوا و نفوذ کلام آیت الله دستغیب نیز بسیار زبانزد بود .
آیت الله سید عبد الحسین دستغیب پس از عمری خدمت به اسلام و قرآن در بیستم آذر 1360 برابر با 14 صفر 1402 در حالیکه به میعادگاه نماز جمعه می رفت در پی انفجار بمب منافقان به شهادت رسید.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی