پنجشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۰۶:۲۹ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گوشه ای از زندگینامه رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله سید على حسینی خامنه اى

معرفی و زندگی نامه بزرگان



در24 تیرماه 1318 هجری شمسی مطابق با 28 جمادی الاولی 1358 هجری قمری شناسنامه برای کودکی صادر شد که  در خانواده­ای اهل علم و فضل در مشهد مقدس دیده به جهان گشودکه  پدرش او را علی نامید . هر چندتاریخ واقعی تولد به نقل خودش 29فروردین ماه 1318 هـ . ش برابر با 28صفر 1358 هـ . ق بوده است.
پدرش، آیت اللّه حاج سید جواد از مجتهدان و بزرگان مشهد بود و مادرش، بانویی زاهد و آشنا به قرآن و احادیث و تاریخ و ادبیات .
 پدر و مادرسید علی ، سعی فراوانی در تربیت فرزند خود داشتند و در دوران طفولیت، زمینه آشنایی وی را با قرآن ومعارف اسلامی فراهم کردند.

سید علی در 4 سالگی،  تحصیل را از مکتب خانه و با فراگیری قرآن آغاز کرد  و دوره دبستان را  در نخستین مدرسه اسلامی مشهد ، دارالتعلیم دیانتی  گذراند و قرائت و تجوید قرآن را نزد قاریان مشهد فرا گرفت .
از دوره دبیرستان، خواندن «جامع المقدمات» و صرف و نحو را آغاز کرد و پس از آن وارد حوزه علمیه شده و نزد پدر و دیگر استادان، ادبیات و مقدمات و دروس سطح فقه و اصول و منطق و فلسفه را خواند.
از هیجده سالگى در مشهد درس خارج فقه و اصول را نزد مرجع بزرگ مرحوم آیت الله العظمى میلانى شروع کرد و در سال 1336 به قصد زیارت عتبات عالیات، عازم نجف اشرف شدند و با مشاهده و شرکت در درسهاى خارج مجتهدان بزرگ حوزه نجف اوضاع درس و تدریس و تحقیق آن حوزه را پسندیده و پدر را از قصد خود آگاه ساخت. اما پدر موافقت نکرد و پس از مدّتى ایشان به مشهد باز گشت.
سپس در سال 1337 به قم رفت و از درس خارج فقه و اصول آیات عظام: امام خمینی و بروجردی و درس فلسفه علامه طباطبایی بهره مند شد.
در سال 1343 به علت عارضه بینایی پدر و کمک به وی از قم به مشهد بازگشت و از ابتدای حضورش به تدریس پرداخت و جلسات تفسیر برگزار می کرد.
آیت الله سید علی خامنه ای به گفته خویش از شاگردان فقهی ، اصولی ، سیاسی و انقلابی امام خمینی بود و نخستین جرقه هاى سیاسى و مبارزاتى را مجاهد بزرگ شهید سید مجتبى نوّاب صفوى در ذهن ایشان زد.
نیروهای امنیتی رژیم پهلوی،  شش بار سید علی خامنه ای را بازداشت کردند. وی مدتی بعد  پس از آزادی از زندان به ایرانشهر تبعید شد.
اهم فعالیتهای رهبر معظم انقلاب،  آیت الله سید علی حسینی خامنه ای پس از پیروزى انقلاب :
- مسئولیت بزرگ رهبری جمهوری اسلامی ایران از زمان وفات امام راحل(ره)
ـ پایه گذارى «حزب جمهورى اسلامى» با همکارى افرادی چون: شهید بهشتى و شهید باهنر
ـ معاونت وزارت دفاع
ـ سرپرستى سپاه پاسداران انقلاب اسلامى
ـ امامت جمعه تهران
ـ نماینده امام خمینی در شوراى عالى دفاع
ـ نماینده مردم تهران در مجلس شوراى اسلامى
عضو شورای انقلاب اسلامی،
حضور فعال در جبهه های دفاع مقدس
ریاست جمهوری به مدت 8 سال و رهبری امت از سال 68 تا کنون
آیت الله سید علی خامنه ای در ششم تیرماه 1360 در مسجد ابوذر تهران، بر اثر انفجار بمبی دست ساز به افتخار جانبازی نایل شد. با این حال، در پرتو عنایت الهی، پویاتر از پیش، فعالیت خویش را از سر گرفت.
مقام معظم رهبری، به تأیید و شهادتِ بسیاری از بزرگان، از پیشروترین افراد در عرصه اخلاق است .
ساده زیستی ، حسن سلوک ، تعبد و تقوا ، شیفتگی به قرآن ، اهتمام به نماز ، شجاعت و انتقاد پذیری برخی از ویژگی های اخلاقی ایشان است .
اقتدار و نفوذ کلام، اهتمام به ورزش، توجه جدی به جوانان، راهنمایی و هدایت آنان با در نظر گرفتن موقعیت و شرایط و نیازهای آنان، توجه و اهتمام فراوان به دانشگاهیان و برقراری رابطه صمیمی و گفتگوی پیوسته با آنان از دیگر ویژگی های آیت الله سید علی خامنه ای است .
درابعاد مدیریتی ایشان  هم باید به مردم مداری، مشورت، قاطعیت و صلابت در عین نرمی و ملاطفت، حزم و دوراندیشی، مصلحت نگری همراه با تحفظ بر مبانی، عزت و اقتدار در سیاست خارجی و رعایت حدود الهی در برخوردهای سیاسی اشاره کرد.
افزون بر فقاهت و اجتهاد، آیت الله سید علی خامنه ای در ترجمه، تحقیق و نویسندگى سابقه درخشانى دارد. تعدادى از آثار ارزشمند ایشان چاپ شده و در دسترس عموم قرار دارد، ازجمله: صلح امام حسن(ع)، گفتارى در باب صبر، آینده در قلمرو اسلام، زندگى سیاسى امام صادق(ع)، بازگشت به نهج البلاغه، پژوهشى در زندگى امام سجاد(ع)، ترجمه اجزائی از تفسیر فى ظلال القرآن، چهار کتاب اصلى علم رجال و طرح کلى اندیشه اسلامى در قرآن.
همچنین عرصه دیگری که می تواند نمایانگر گوشه ای از ابعاد علمی ایشان باشد، مجموعه سخنرانی ها و خطابه های ایشان است که همواره با محتوای علمی و مبانی قرآنی همراه بوده است.
مقام معظّم رهبری در زمره معدود افرادی به شمار میآید که در عرصه فرهنگ، پیشتاز بوده و درحوزه شعر قدیم و جدید فارسی و عربی، احاطه داشته ؛ خود  نیز اشعاری سروده و تخلص امین را در سالهای اخیر برای خود برگزیده است .
آیت الله سید علی خامنه ای تدریس را از نخستین روزهای طلبگی در مشهد آغاز کرد و تاکنون تدریس یکی از برنامه های اصلی و همیشگی ایشان به شمار می آید.
نیز درس خارج ایشان هم اکنون، کانونی امید بخش برای جویندگان علوم آل محمد(ص) است.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی