چهارشنبه, ۲۸ فروردين ۱۴۰۴، ۰۳:۲۵ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گوشه ای از زندگینامه امام خمینی(ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران

معرفی و زندگی نامه بزرگان

 
در روز بیستم جمادى الثانى 1320 هجرى قمرى مطابق با 30 شهریـور 1281هجرى شمسى در شهرستان خمین  از توابع استان مرکزى در خانواده اى اهل علـم و جهاد و در خـانـدانـى از سلاله زهـراى اطـهـر سلام الله علیها چشم به این دنیا گشود .
پـدر بزرگـوارش مرحوم آیه الـله سید مصطفى از معاصران مرحـوم آیه الـلـه  العظمـى میرزاى شیـرازى پـس از رسیدن به درجه اجتهـاد بـه ایـران بازگشت و در خمـیـن ملجأ و هادى مردم در امـور دینـى بـود.
در حـالـیکه بیـش از 5 مـاه از ولادت روح الـلـه  نمى گذشت, طاغوتیان نداى حق طلبـى پـدر را که در برابر زورگـوئـیهایشان بـه پا بـر خاسته بـود, با گلـوله پاسـخ گفـتـنـد و در مـسیر خمـیـن به اراک وى را بـه شهادت رسانـدنـد.
بدیـن ترتیب روح الله از اوان کـودکى با رنج یـتـیـمى آشـنا شد. وى دوران کـودکـى و نـوجـوانى را تحت سرپرستى مادر مـومـنش ، بانـو هاجر،  که خـود از خاندان علـم و تقـوا و از نـوادگان مـرحـوم آیـه الـلـه خـوانسـارى بود و همچنیـن نزد عمه مـکـرمه اش که بانـویى شجاع و حقجـو بـود سپرى کرد اما در 15 سالگى از  نعمت وجـود آن دو عزیز نیز محـروم شد.

سید روج الله علوم مقدماتی و سطح را در خمین آموخت و پس از ورود آیت الله حائری یزدی به قم و بنیان نهادن حوزه علمیه، رهسپار آن دیار شد.
مرحوم آقا مـیـرزا محمـد علـى ادیب تهرانـى ، مرحـوم آیه الـله  سید محمد تقـى خـوانسارى ، مرحـوم آیه الـله سـیـد عـلى  یثربى کاشانى و آیـه الـله  العظمى حاج شیخ عبدالکریـم حایرى یزدى از استادان ایشان بوده اند .
در سال 1307 هجری شمسی سید روح الله خمینی با دختر آیت الله میرزا محمد ثقفی تهرانی ازدواج کرد که حاصل این ازدواج 2 پسر سید مصطفی و سید احمد و 4 دختر بود.
روحیه مبارزه و جهاد در راه خـدا ریـشـه در بینـش اعـتـقـادى و تربـیت و محیط خانـوادگى و شرایط سـیـاسى و اجـتماعى طـول دوران زندگى ایشان داشـتـه است. مـبارزاتش از آغاز نـوجـوانـى آغـاز شد و سـیـر تکاملى آن به مـوازات تکـامـل ابـعاد روحى و عـلمى ایـشان از یکـسـو و اوضاع و احـوال سیاسـى و اجتماعى ایـران و جـوامع اسـلامـى از سـوى دیگـر ادامـه یـافـت . در ســـال 1340 و 1341ماجراى انجمـنهاى ایالـتى و ولایـتى فرصـتـى پـدیـد آورد تا ایـشان در رهبـریت قـیام و روحـانیـت ایـفاى نقـش کنـد و بـدیـن تـرتـیـب قـیـام سراسرى روحانیت و ملت ایـران در 15 خـرداد سال 1342 با دو ویـژگـى برجستـه یعنى رهـبرى واحد امام خمـیـنى و اسلامـى بـودن انگـیـزه ها, و شعارها و هدفهـاى قیام, سرآغـازى شـد بر فـصـل نـویـن مـبارزات مـلـت ایران که بـعد ها تحت نام انقلاب اسلامى در جهان شناخـتـه و معرفـى شـد.
سال 43 بود که به امام به ترکیه تبعید شد . اقامت امام در ترکیه یازده ماه به درازا کشید در این مدت رژیم شاه با شدت عمل بـى سابقه اى بقایاى مقاومت را در ایران در هـم شکـست و در غیاب امام خمینى به سرعت دست به اصلاحات آمریکا پـسند زد. اقـامت اجبارى در تـرکیـه فـرصتـى مغـتـنـم بود بـراى آغاز تـدویـن کتـاب بزرگ تحـریـر الـوسیله .
سال 44 تبعیدگاه دوم عراق بود  دوران اقامت طـولانـى و 13 ساله امام خمـینى در نجف و  مصـائب و دشـواریها نـتـوانـست او را از مـسیــرى که آگـاهانه انتخاب کرده بود باز دارد .مهر ماه 57 امام از عراق به پاریس هجرت کرد . و سرانجام بامداد 12 بهمن 57 پس از 14 سال دوری از وطن وارد ایران شد .
رهبری قیام مردم ایران علیه رژیم ستمشاهی پهلوی، طرح اصلاح اساسی ساختار حوزه ها، تدریس سلسله مباحث حکومت اسلامی، در نجف اشرف،  واکنش شدید به لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی، 14سال تلاش علمی قرآنی و مبارزه با جمود فکری در تبعید، رهبری بی نظیر برای پیروزی انقلاب اسلامی و دستور تشکیل ده ها سازمان و نهاد برای حفظ دستاوردهای مهم انقلاب برخی از فعالیت های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است .
سید روح الله خمینی طى سالهاى طولانى در حوزه علمیه قـم به  تدریـس چندیـن دوره فقه, اصـول, فلسفه و عرفان و اخـلاق اسـلامى همت گماشت و در حـوزه علمیه نجف نیز قریب 14 سال  در مسجـد شیخ اعطـم انصــــارى (ره) معارف اهل بـیت و فـقـه را در عالیترین سطـوح تدریـس کرد و در نجف بـود که بـراى نخـستـیـن بار مبانـى نظرى حکـومت اسلامـى را در سلسله درسهاى ولایت فـقیه بازگـو کرد.
 امام خمینی پس از تلاش علمی فراوان، اجازه های متعدد اجتهاد و نقل حدیث را از مراجع عظام تقلید دریافت کرد.
امام خمینی یکی از عارفان فرهیخته ای بود که در سایه معارف قرآن و عمل به آنها به مقامات والایی رسیده و شعله عشق به حق و جذبه معارف قرآنی در سراسر وجود او فراگیر شده بود.
درباره عرصه قرآن پژوهی امام سخن بسیار است . گر چه از ایشان یک اثر مستقل قرآنی به استثنای تفسیر سوره حمد اثر دیگری به یادگار نمانده اما سایر آثار ایشان بیانگر اندیشه های بلند قرآنی این فقیه عارف است .
کتاب «قرآن کتاب هدایت از دیدگاه امام خمینی دفتر سیزدهم از آثار موضوعی تبیان ها ست که به همت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی استخراج و تنظیم شده و مؤسسه چاپ و نشر عروج آن را به چاپ رسانده است.
شرح دعای سحر ، تفسیر سوره حمد ، شرح چهل حدیث اخلاقی و عرفانی ، دیوان شعر ، سر الصلوة ، اداب الصلوه،  کشف الاسرار و صحیفه نور شامل کلیه سخنرانی های ایشان ، از آثار امام خمینی است .
 آیت الله سید روح الله خمینی  تمام عمرش برای جلب رضایت خدا صرف شده بود و قامتش جز در برابر او در مقابل هیچ قدرتی خم نشده بود سروده های عارفانه اش حاکی از درد فراق بود شگفت آنکه در یکی از غزلیاتش چند سال قبل از رحلتش سروده است :
سالها مى گذرد حادثه ها مى آید.            انتظار فرج از نیمه خرداد کشم
14 خرداد 1368 مطابق با 29 شوال 1409 بود که روح  رهبر آزادگان و پیشوای مستضعفان جهان پس از سالها مبارزه و فداکاری در راه اسلام از قفس تن به عالم ملکوت پرواز کرد و مشتاقانه به جوار حق تعالی شتافت.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی