شنبه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۴، ۱۰:۱۲ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

دریا هرگز نمی‌میرد

شعر و دلنوشته های مذهبی

دریا هرگز نمی‌میرد
بی خبر از آنکه شهادت ، رازِ تمامِ اولیاء‌الله است ؛ رازی که معرفت وُ عشق الهی را ، چشمه به چشمه تا جاودان جاری می کند ، تا بگوید که : دریا هرگز نمی میرد . . 
در دقیقه ای مبارک از هفدهم ربیع الاولِ سالِ ۸۳ هجری قمری ،شهر مدینه از آسمان وُ زمین، نور بارانِ قدمِ نو رسیده ای شد که سال ها پیش ، پیغمبرِ والاتبارِ اسلام حضرت محمد (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) ، آمدنش را بشارت گفته وَ‌بر او نام صادق گذاشته بود .

این قولی ست قدیم ، که تاریخ را بزرگان می نویسند .

ارواحِ‌بزرگ وُ طیبه ، از آنجا که دل در آسمان وُ ریشه در اعماق دارند ، بزرگترین اندوُ زرین ترین صفحات تاریخ با قلمِ فضیلت وُ بصیرتِ‌ خویش نگاشته اند . اینان ائمة‌ معصومِ مسلمانان هستند . سُلاله ای مبارک پی ، که نوبت به نوبت ، خورشیدِ ایمان وُ علم وُ حکمت را ، فرا راهِ بشریت افروختند وُ آن را به نامِ نامی خود، جاودانه کردند . یکی از این بزرگترین بزرگان ، رئیس مذهبِ‌ شیعه ، ششمین ستارة تابناک ولایت و امامت ، امام جعفر صادق (علیه السلام) ، یگانة‌ زُهد وُ‌ دُردانة معارف وُ حکمت وُ عرفانِ اسلامی است . تذکرة عرفای نامدار گواهِ این مدعاست که ، از صدر تا ذیلِ آنها ، از دریای حکمتِ این امام همام ، به قدرِ‌ تشنگی ی خود ، جرعه ها کشیده اند وُ بهره ها کسب کرده اند .

آمارها حکایت از این دارد که از مکتبِ حضرت شان ،‌ چهار هزار دانش اندوخته بیرون آمد ،‌که هریک توانستند خود، شاگردانِ بسیاری تربیت کنند که اینهمه ،‌در عرصة علمی آن روزگار ، بی نظیر بود .

عظمتِ کاری را که امام جعفرصادق (علیه السلام) به انجام رسانید ، زمانی بهتر درک می شود که گفته آید ،‌ایشان در یک دورانِ گذارِ تاریخی زندگی می کردند .

دورانی بینِ حکومت اَمویان وُ عباسیان ،‌بحرانِ سیاسی- اجتماعی در حدِ اَعلاء بود . و فشارهای جور وُ ستمِ حُکام ، بیداد می کرد . در چنین زمانه ی تاریک وُ جهالت باری ، ششمین آفتابِ امامت وُ ولایت ما ،‌درخشیدن گرفت ؛ ‌ابرهای تیره ی جهل وُ نفاق وُ شِرک را کنار زد تا جان های شیفته ی عاشقانِ اهلِ بیت (علیهم السلام ) را ،‌از بارانِ بی پایانِ معرفت ، سیراب سازد . در این دوران، پرچم تشیعِ‌علوی ، برافراشته تر ، به اهتزاز درآمد ،‌وَ‌ دانشمندان وُ عُلمای شیعی ، که از مکتبِ پُر بارِ حضرت ، بیرون آمده بودند، در سراسرِ جهانِ اسلام، به انتشارِ نور ، کمرِ‌ همت بستند ؛ نهضتی که تا امروز وتا همیشه ، امتداد دارد.

در سالِ ۱۴۸ هجری ، به دستورِ خلیفة کوردلِ عباسیان ،‌امام را به شهادت رساندند.

سیدرضا سید دانش

منبع:http://gilnegah.ir/59642/

سیدرضا سیددانش*

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی