چهارشنبه, ۲۸ فروردين ۱۴۰۴، ۰۳:۴۵ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

‏گوشه ای از زندگینامه آیت الله سید محمد علی علوی گرگانی

معرفی و زندگی نامه بزرگان


در 14 جمادی الثانیة 1358 قمری کودکی در نجف اشرف در خانواده ای اهل علم وفضیلت چشم به جهان گشود که روز تولدش برابر با 29 خرداد 1318 هجری شمسی سجلی شد. سیدی که آغاز روزهای تولدش با میلاد مادر سادات قرین شده بود. پدر بزرگوارش سید سجاد ، مفسر قرآن بود  و مدتها بر مسند تدریس و تبلیغ قرار داشت .
و نخستین شخصیت علمی منطقه گرگان و رشت و از مشهورترین علمای استان مازندران به شمار میرفت که چندین بار قرآن را به صورت کامل تفسیر کرد. مادرش نیز خواهرزاده آیت الله حاج میرزا ابوالفضل زاهدی قمی بود.
سید محمد علی بسیاری از مسائل دینی و خواندن و نوشتن را در محضر پدرش بیاموخت .
هفت ساله بود که همراه پدر از نجف به ایران آمد و به قرائت قرآن و آموختن نصاب الصبیان و حساب و گلستان و پس از آن  فنون ادب و علوم عرب نزد ایشان پرداخت .

16 ساله بود که همراه پدر و گروهی از همشهریانش به زیارت عتبات عالیات ، بیت الله الحرام و بیت المقدس و شامات نائل آمد و در طول مسیر به بازگویی مسائل شرعی و خواندن کتابهای دینی برای کاروانیان می پرداخت .
در بازگشت از سفر حج قصد ماندن و تحصیل در حوزه علمیه نجف اشرف را داشت که مرحوم آیت الله حکیم سفارش کردند بهتر است به قم برود زیرا حوزه علمیه قم از دو فن تدریس و سخنوری بهره مند است .
از این رو سید محمد علی رهسپار حوزه علمیه قم شد و 4 سال در محضر استادان بزرگ زانوی ادب به زمین زد و باقیمانده سطوح را فرا گرفت که بیانگر استعداد وافرش بود .
ایشان در سوم شعبان سال 1381 قمری ازدواج کرد که ما حصل آن 4 فرزند پسر و 2 دختر میباشد که همه فرزندان ذکور ایشان در کسوت روحانی هستند .
حضرت آیت الله سید محمد علی علوی گرگانی ، یکی از چهره های مشهور علم و فقاهت و تقوا در حوزه علمیه قم است . ایشان در سال 1412قمری فتاوی خویش را در اختیار همگان قرار داده که به زبانهای عربی و اردو هم ترجمه شده و بسیاری از مومنان از ایشان تقلید میکنند .
 این مرجع تقلید آثاری به زبان های فارسی و عربی دارد که برخی چاپ شده و برخی نیز چاپ نشده همچون : توضیح المسائل ، نور الهدی ، ره توشه پارسایان ، کلید سعادت و نور البیان فی تفسیر القرآن .
سید محمد علی که از همان اوان طلبگی اش به تبلیغ دین پرداخته و تفسیر قرآن را از پدرش آموخته بود ، سالیان سال بر مسند وعظ و ارشاد تکیه زده وافراد بسیاری را با بیان شیوایش از دریای علوم اهل بیت و قرآن سیراب کرده است.
وی در طول درس به یکایک پرسش ها و اشکالات شاگردانش گوش فرا میداد و با خوش رویی و اخلاق حسنه به پاسخ آنها میپرداخت و بر فراز منبر تدریس از آنان با احترام یاد میکرد.
اخذ اجازه اجتهاد از آیات عظام محقق داماد و گلپایگانی و اجازه روایی از آیت‌الله مرتضی حائری یزدی نشان‌دهنده پیشینه درخشان علمی آیت‌الله علوی گرگانی است.
وی در طی تحصیلش توفیق یافت از دانش سرشار استوانه های علم و فقاهت همچون آیات عظام بروجردی ، اراکی ، حائری یزدی و امام خمینی توشه ها برگیرد و مبانی علمی اش را استوار سازد .
آیت‌الله علوی گرگانی عمر پر بار خویش را به تالیف و تدریس و تبلیغ دین گذرانیده و در طول بیش از 60 سال تدریس ، فضلای بی شماری را از سرچشمه زلال علوم اهل بیت ( ع ) بهره مند ساخته است .
سالیان بسیاری قبل از رسیدن به مرجعیت در گرمای تابستان و سرمای زمستان هر پنجشنبه و جمعه به تهران میرفت و درباره معارف دین در مسجد فاطمیه سخن می گفت .
مسجد ، حسینیه ، درمانگاه ، صندوق قرض الحسنه و تاسیس هیئت وحت فاطمیه در خیابان 17  شهریور جنوبی تهران از خدمات این عالم گرانقدر میباشد .
حضرت آیت الله سید محمد علی علوی گرگانی پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، همواره از موضع گیری های امام خمینی پشتیبانی کرده و در راه انقلاب از هیچ کوششی فروگذار نکرده است .

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی