جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۷:۵۴ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گوشه ای از زندگینامه استاد شهید مطهری

معرفی و زندگی نامه بزرگان



در سیزدهمین روز از  بهمن ماه  سال 1298 هجری شمسی مطابق با 13 جمادی الاول 1338 هجری قمری در خانواده ای روحانی واقع در روستای فریمان در 75کیلومتری مشهد مقدس چشم به جهان گشود.
پدرش حاج شیخ محمد حسین از شخصیتهای روحانی این روستا بود. و مادرش سکینه بانویی پرهیزگار بود که اشعار بسیاری را از حفظ داشت.
فرزندی که از او سخن می گوییم کسی نیست جز مرتضی مطهری .  کسی که از دوران کودکی علاقه به آموختن در وجودش شعله ور بود  و این اشتیاق او را به مکتب کشاند.


در دوازده سالگی عطر روح بخش گلستان بزرگ حوزه علمیه مشهد را احساس کرد و به آنجا روی آورد. مرتضای جوان در زمانی که حکومت سیاه رضاخان بیداد میکرد و ظلمت همه جا را فرا گرفته بود، به دنبال نور و فضیلت راهی حوزه علمیه قم شد تا روح تشنه اش را از کوثر قرآن و زمزم عترت سیراب کند .
سرانجام این جوان پاک به زیارت امام خمینی ( ره ) الگوی علم و تقوا نائل شد و از سرچشمه زلال او سیراب گردید . همچین در محضر آیات عظام مرعشی نجفی ، سید صدر الدین صدر و استادان دیگر سالها تلمذ کرد.
دیدار با عالم ربانی حاج میرزا علی آقا شیرازی اصفهانی ، کسی که با نهج البلاغه زندگی می کرد ، مرتضی را وارد دنیایی جدید کرد .
این  متفکر و فیلسوف بزرگ ، در سال 1331 هجری شمسی با دختر آیت الله روحانی ازدواج و به تهران هجرت کرد و فعالیت های علمی و جلسات درس و سخنرانی اش را در این شهر بزرگ آغاز نمود .
و این مطهر اندیشه ها ، سلاح قلم در دست گرفت و مرزبان اسلام شد. یادگارهای استاد مطهری به حق ، گلستانی جاودان است . عطر خوش آن ، عقل و جان هر حقیقت جویی را سرمست میکند. سخنرانی هایی که منجر به زندان افتادن ایشان شد ؛ همکاری هایش با هیئت های مؤتلفه اسلامی و بیانگذاری حسینیه ارشاد از فعالیت هایی است که در کارنامه سیاسی این مبلغ اسلام به چشم می خورد .
شهید مرتضی مطهری این استاد گرانقدر و دانشمند حکیم که آرزویش شهادت بود سرانجام به آرزویش رسید و در روز 12 اردیبهشت سال1358 مطابق با پنجم جمادی الاخر سال 1399 قمری به دست جوانی فریب خورده از اعضای گروهک سیاسی و منافق فرقان به شهادت رسید .

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی