جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۸:۱۲ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گوشه ای از زندگینامه آیت الله اشتهاردی

معرفی و زندگی نامه بزرگان

 
اولین روز فروردین سال 1296 برابر با 28 جمادی الاولی 1335، کودکی در خانواده اى متدین و ساده زیست در یکى از محله هاى اشتهارد کرج دیده به جهان گشود.
او را علیپناه نامیدند، تا این فرزند پیرو اهل بیت در پناه مولا علی علیه السلام، عالم وارسته و مخلص روزگار خویش شود.
علیپناه، کودکی نه ماهه بود که از سایه پر مهر پدر محروم شد و و مادرش مسئولیت تربیت او و دیگر فرزندانش را بر عهده گرفت.
مادر با وجود فقر و محرومیت، علیپناه را برای فراگیری قرآن کریم به بانویی پرهیزگار به نام «آسیه» سپرد و این فرزند علاوه بر فراگیری قرآن برخی کتب ادعیه، مانند «زاد المعاد» علامه مجلسی را تا یازده سالگی آموخت.

در این سن، مختصری از ادبیات، ریاضیات و منطق را نیز فرا گرفت و پس از سپری کردن آن دوران سخت، مادرش وی را برای فراگیری علوم عربی و دانش حوزوی به عالم وارسته حاج شیخ یحیی تقوی سپرد. سپس به دلیل اینکه امکان ادامه زندگی و تحصیل در اشتهارد وجود نداشت، برای امرار معاش و تدریس، عازم قریه سلیمان از توابع اشتهارد شد، که در آنجا به مدت سه سال و نیم به کودکان آن دیار قرآن و معارف آموزش می داد .
پس از مدتی در سال 1320 هجری شمسی در حالی که هجده بهار از عمرش گذشته بود وارد قم شد و با تکمیل سطوح عالی حوزه علمیه در مقام طلبه ای کوشا و فاضل به تحصیل درس خارج حوزه علمیه پرداخت و به مقام رفیع اجتهاد نایل آمد.
آیت الله گلپایگانی(ره)، آیت الله مرعشی نجفی(ره)، آیت الله سیداحمد خوانساری(ره) ، علاّمه طباطبایی ؛ آیات عظام صدر ، حجت و محمدتقی خوانساری؛ مرحوم  آیت الله بروجردی و امام خمینی از استادان این عالم فرزانه بوده اند.
علیپناه اصلانی اشتهاردی از همان سال ورود به قم تدریس دروس سطح را آغاز و شاگردان بسیارى را از دانش خود بهره مند کرد و به مدت بیش از پنجاه سال نیز به تدریس شرح لمعه مشغول بود. تواضع علمی و دلبستگی وی به امام راحل و مقام معظم رهبری و ولایت فقیه، باعث شد که او سالیانی در دفتر شورای استفتائات حضرت امام در بیت حضرت امام کمر به خدمت ببندد و بعد از آن در دفتر مقام معظم رهبری به صورت فعال، متواضعانه، مخلصانه و عالمانه به پاسخگویی سئوالات شرعی و دینی قشرهای مختلف مردم مشغول بود.
آیت الله اشتهاردى در دوران تحصیل و تدریس آثار قلمى مفید و ارزنده ای خلق کرده و براى استفاده محققان آثارش را به صورت تقریر و تعلیق و حاشیه و  یا تألیفات مستقل نگاشته است . برخى از این آثار به زیور طبع آراسته شده و بعضى نیز خطى است.
برخی ازاین آثار عبارتند از :
حاشیه بر تفسیر «القرآن و العقل» آقا نورالدین حسینى عراقى
تعلیق بر کتاب «روضة المتقین» علامه محمدتقى مجلسى
مدارک العروة الوثقی، که به عنوان موسوعه عظیم فقهی در 30 مجلد در انتشارات اسوه به چاپ رسیده است.
کتاب تعلیمات اخلاقی
رساله ای با عنوان غربگرایی چرا؟
رساله ای در بیان و معرفی برخی دستاوردهای انقلاب اسلامی.
کتاب اربعون حدیث که چهل حدیث از چهارده معصوم علیه السلام است .
کتاب لغات القرآن المأخوذة من تفسیر مجمع البیان در 5 جلد
کشکول زمان که به زبان فارسی است و همچون کتابهاى کشکول دیگر دانشمندان حاوى مطالب گوناگون است.
همچنین تعلیق و تصحیح کتاب " مجمع الفائدة و البرهان فی شرح ارشاد الاذهان" شیخ علی پناه اصلانی اشتهاردی، در دوره دوم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به عنوان کتاب سال برگزیده شد.
درس اخلاق آیت‌الله اشتهاردی زبانزد بود چرا که در بیان خود با بهره گیرى از آیات و روایات اخلاقى به ذکر الگوهاى تربیت اسلامى پرداخت.
آیت الله علیپناه اصلانی اشتهاردی این عالم ربانی در هجدهم تیر 1387 برابر با پنجم رجب 1429 پس از اقامه نماز جماعت مغرب در مدرسه مبارکه فیضیه و در حال ذکر تسبیح حضرت زهرا و دعای «یامن ارجوه لکل خیر» و در حالی که مؤذن اذان نماز عشاء را گفته بود، پس از بجا آوردن سجده شکر  و در حال برخاستن برای نماز عشاء ، به زمین افتاد و براثر ایست قلبی میان نماز مغرب و عشاء به دیدار پروردگار خویش شتافت.
و پیکر پاکش پس از تشییع با شکوه در جوار آرامگاه کریمه اهل بیت به خاک سپرده شد.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی