جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۷:۵۹ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گوشه ای از زندگینامه آیت الله احمد مجتهدی تهرانی

معرفی و زندگی نامه بزرگان

 در نهمین روز از مهر ماه سال 1302 برابر با 22 صفر 1342 در خاندانی متدین و با تقوا در تهران فرزندی متولد شد که نامش را احمد گذاشتند .
ایشان به ملا محمد علی مجتهد معروف بود که بعدها به آیت الله مجتهدی تهرانی شهرت یافت .
اجداد آیت ‌الله مجتهدی و  پدرش مرحوم محمدباقر همگی در کسوت روحانیت و از علمای جلیل‌القدر و مبلغان اسلام و از ائمه جماعات مشهور کاشان بودند.
احمد مجتهدی تهرانی در 19 سالگی به کسوت روحانیت درآمد .

24 ساله بود که ازدواج کرد و در همین سال دروس رسائل و مکاسب را نزد آیات و حجج اسلام  فاضل ، پدر آیت‌الله فاضل لنکرانی و سید‌حسین قاضی و آقا شیخ قاسم نحوی امتحان داد و با موفقیت به اتمام رساند. بعد از قریب دو سال در 26 سالگی امتحان کفایه و قسمتی از درس خارج را با موفقیت گذراند. آیات عظام علامه طباطبایی ، سیدمحمد صادق طباطبایی ، مرعشی نجفی ، بروجردی ، گلپایگانی ، سید حسین فاطمی و امام خمینی از جمله استادان آیت الله احمد مجتهدی تهرانی بودند.
در سال 1363 قمری به قم مهاجرت کرد تا مدارج علمی را طی کند و پس از مدتی در 26 سالگی از قم به تهران بازگشت .
ایشان در ضمن تحصیل به تدریس هم می پرداخت  و آیات قرآن را تفسیر می کرد .
تهران – خیابان 15 خرداد شرقی – کوچه شهید موسوی کیانی کوچه مسجد – آقا ، مدرسه علمیه آیت الله مجتهدی تهرانی .
یکی  از برکات زندگی این عالم ربانی راه اندازی مدرسه علمیه ای است که به نام ایشان و درخواست عده ای از علما و مردم متدین تهران افتتاح شد . چند سالی است که صدای دلنشین استاد مجتهدی تهرانی از حوزه علمیه ایشان به گوش نمی رسد . آوایی که بیش از نیم قرن گوش مشتاقان اهل بیت را نوازش میداد .
علم دلسوزی که مطالب علمی و قرآنی را در قالبهای ساده و با تشبیهات بسیار زیبا همراه با ذکرخاطرات با بیانی جذاب ارائه می کرد .
آیت الله احمد مجتهدی تهرانی ، این استاد بزرگ اخلاق با وجود مشغله های فراوان از قبیل تدریس ، منبر ، جلسات وعظ و خطابه و اداره  امور حوزه علمیه از نگارش آثاری در جهت رشد و معنویت جامعه نیز غفلت نکرد . رساله محرم و نامحرم ، رساله گناهان کبیره ، رساله احکام الغیبة  و کتاب احادیث اهل بیت ( ع ) از جمله تالیفات ارزشمند ایشان است .
یادمان باشد کتاب آداب الطلاب را که به همت یکی از شاگردان آیت الله مجتهدی یعنی حجت الاسلام شاکر برخوردار فرید تنظیم شده هر روز ورق بزنیم  و درس های استاد اخلاق را سرلوحه کار خود قرار دهیم .
اهتمام به امر به معروف و نهی از منکر ، ساده زیستی ، تواضع  و مواظبت بر رفاقت برخی از ویژگی های اخلاقی این عالم قرآنی بود .
آیت الله احمد مجتهدی تهرانی، سرانجام در بیست و سوم دی ماه سال 1386 برابر با 4 محرم 1429 در 85 سالگی چشم از جهان فرو بست و پیکرش در مدرسه علمیه مجتهدی تهرانی در تهران به خاک سپرده شد .

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی