جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۸:۰۰ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گوشه ای از زندگینامه مرحوم میرزا علی اکبر فیض، معروف به آیت الله علی مشکینی

معرفی و زندگی نامه بزرگان


 
در دهمین روز از آذر ماه سال 1300 برابر با دوم ربیع الثانی 1340 در خانواده ای اهل علم و مؤمن و ساده زیست در روستای آلنی از توابع‌ مشکین شهر اردبیل  فرزندی چشم‌ به‌ جهان‌ گشود که پدرش‌ در کسوت‌ روحانیت‌ بود و امور مردم  را رتق‌ و فتق‌ میکرد.
 
در کودکی هنگامی که با پدرش در نجف اشرف مقیم بود به مکتب خانه رفت . هنوز بیش از دو سال از اقامت در نجف نگذشته بود که مادرش چشم از جهان فروبست.

 
از این رو  همراه پدر به وطن بازگشت و پاره ای از علوم دینی را نزد پدرش فراگرفت. پس از مدتی  پدر را نیز از دست داد و با وجود سختی و فقر برای تحصیل علوم دینی به اردبیل سفر کرد. وی نزدیک به دو سال در حوزه علمیه آن دیار ، علوم دینی را فرا گرفت .
 
سپس  به قم سفر کرد و تحصیل را در حوزه علمیه قم که با تلاش آیة الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی به بار نشسته بود، ادامه داد.
 
در چند سال آغازین دوره حکومت  پهلوی دوم، چند صباحی فرصت بیشتری برای تحصیل به دست آمد، مدتی در مجلس درس آیة الله کوه کمره ای و پس از او در درس خارج آیة الله بروجردی و آیة الله محقق داماد حاضر شد و پس از سالیانی حضور مداوم و مستمر، به درجه اجتهاد نایل آمد.
 
فعالیت‌های‌ سیاسی‌ زندگی‌ آیت‌الله‌ مشکینی‌ سرشار از مبارزات‌ و تلاش‌های‌ بساری برای‌ تحقق‌ حکومت‌ اسلامی‌ بود .
 
ایشان، پس از شهادت آیة الله مدنی، چند ماه امامت جمعه تبریز را عهده دار شد و سپس به دستور امام خمینی، به قم باز گشت و در کنار تدریس فقه، اصول و اخلاق در حوزه علمیه قم، و نیز خدمات فرهنگی و اجتماعی، مسئولیت هایی به عهده وی گذاشته شد؛ از جمله:
 
ـ حاکم شرع دادگاه های خوزستان و سامان دهی اوضاع و ادارات آن استان.
ـ عضو شورای تدوین قانون اراضی شهری در سال‌های ۵۹ ـ ۶۰.
ـ عضو و رئیس مجلس خبرگان رهبری  . از هنگام تأسیس در ۱۳۶۱ تا پایان عمر.
ـ رئیس شورای بازنگری قانون اساسی.
ـ عضو و دبیر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم.
و امامت جمعه قم
 
آیة الله مشکینی، با تحقیق و نوشتن مأنوس بود و از این رو، در زمان حیاتش چندین کتاب از وی منتشر شد که برخی از آن ها بارها به چاپ رسید. پس از ارتحال ایشان نیز، بعضی از کتاب های منتشر نشده به زیور طبع آراسته شد.
 
برخی آثار ایشان در عرصه قلم عبارت است از :
اصطلاحات الاُصول.
مصطلحات الفقه.
یک دوره اخلاق به زبان عربی
احادیث کوتاه و موضوعی، در دو جلد
ترجمه قرآن کریم به فارسی.
التفسیر المبسوط (تفسیر سوره آل عمران).
تفسیر سوره «ص».
التطور فی القرآن (دارای ترجمه فارسی با عنوان: تکامل در قرآن)
امر به معروف و نهی از منکر.
و تفسیر روان‌ برای‌ نسل‌ جوان‌؛
همچنین‌ از ایشان‌ مقالات‌ بسیاری‌ در نشریات‌ به چاپ‌ رسیده‌ است‌.
 
آیت الله علی مشکینی سرانجام در هشتم مرداد 1386 برابر با 15 رجب  1428 به ملکوت اعلی پیوست .مراسم تشییع ایشان، در تهران و سپس در قم، برگزار شد و  پیکرش در حرم مطهر حضرت معصومه آرام گرفت

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی