جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۸:۰۰ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گوشه ای از زندگینامه آیت الله حسین مظاهری

معرفی و زندگی نامه بزرگان


 در اولین روز از خرداد سال 1312 هجری شمسی برابر با بیست و هفتم محرم الحرام سال 1352 هجری قمری ، کودکی در شهر تیران از توابع استان اصفهان ، در خانواده ای روحانی با به عرصه وجود گذاشت . پدرش، مرحوم حجت الاسلام  حاج شیخ حسن، سهم بسزایی در رشد و تعالی روحی فرزندش داشت .
وی دروس غیر حوزوی را در زادگاهش به پایان رساند و در سال 1326، زمانی که چهارده سال بیشتر نداشت، راهی حوزه علمیه بر رونق اصفهان شد . چند سال بعد نیز به منظور تکمیل   تحصیلاتش  به قم مهاجرت کرد تا از محضر استادان حوزه علمیه قم بهره مند گردد .


حضرت آیت الله مظاهری ، در فقه و اصول از محضر استوانه های علم و تقوا  همچون حضرت آیات عظام بروجردی ، محقق داماد و  امام خمینی ( ره ) بهره های فراوان برد و در فلسفه ، تفسیر و عرفان  بیش از هشت سال هم از محضر علامه طباطبایی کسب  فیض کرد .
آیت الله مظاهری طی سالهای تحصیل ، از تدریس غافل نبود  و شاگردان بسیاری را تربیت کرد . و اکنون بیش از چهل است که این معلم اخلاق ، رهپویان راه سلوک را با بیانی شیوا رهنمون میسازد و تفسیر اخلاقی قرآن کریم یکی از ده ها آثار ارزشمند این مدرس قرآن است .
این مجتهد عالیقدر در سال 1374 بنا به درخواست علمای بزرگ حوزه علمیه اصفهان و پیرو نامه مقام معظم رهبری پس از چهل سال حضور در حوطه علمیه قم به اصفهان هجرت کرد و از آن سال تا کنون ،  عهده دار اداره حوزه علمیه اصفهان شد .
حضرت آیت الله  مظاهری که در طول زندگی پر برکت خود ، خدمات علمی ، فرهنگی و اجتماعی  فراوانی را به انجام رسانیده ، اهتمام ویژه ای به دروس اخلاق دارد و از سال 1342  درس اخلاقش در مدرسه فیضیه  قم آغاز شد.
درسهای اخلاقی ایشان در دوران دفاع مقدس  در قالب نوارهای کاست و ویدئویی در بین رزمندگان استفاده می شد .
این مجتهد عالیقدر، که کارنامه زندگی اش سرشار از فعالیت های علمی ، فرهنگی و اجتماعی است دو دوره به عنوان نماینده مجلس خبرگان رهبری فعالیت سیاسی داشته و هم اکنون نیز به عنوان رئیس و مدرس حوزه علمیه اصفهان حضوری پر نشاط دارد .

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی