جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۷:۵۸ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

صفحاتی از دفتر زندگی حضرت آیت الله محمدرضا مهدوی کنی را ورق میزنیم .

معرفی و زندگی نامه بزرگان

 

در چهاردهمین روز از مرداد سال 1310 هجری شمسی  برابر با  بیست و یکم ربیع الاول 1350هجری قمری در روستای «کن» از توابع تهران، فرزندی دیده به جهان گشود که پدرش اسد الله، کشاورز  بود و از علاقه‌مندان به حوزه و روحانیت .
وی  پس از طی دوره دبستان در کن، وارد مدرسه علمیه لرزاده در تهران شد و از محضر مرحوم آیت الله برهان بهره‌های علمی و اخلاقی فراوان برد.



محمد رضا مهدوی کنی در سال 1327 یعنی در 17 سالگی برای ادامه تحصیل به قم مهاجرت کرد و تا سال 1340  در آنجا از محضر بزرگانی همچون حضرات آیات، مجاهدی، شیخ عبدالجواد جبل عاملی، سید محمدباقر سلطانی طباطبایی و شهید محمد صدوقی بهره برد و پس از گذراندن دروس سطح، با حضور در درس‌های آیات عظام، سید حسین بروجردی، امام خمینی، سید محمدرضا گلپایگانی، سید محمد محقق داماد و علامه طباطبایی، سطوح عالی حوزوی را گذراند.دوران طلبگی ایشان در مجموع 15 سال طول کشید و به مرحله اجتهاد رسید.
این عالم گرانقدر  پس از بازگشت به تهران در سال 1340، در مدرسه مروی به تدریس علوم حوزوی مشغول شد و از سال 1342 امامت جماعت مسجد تازه ‌تاسیس جلیلی در میدان فردوسی را پذیرفت. جایی که  پایگاه مناسبی برای فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی ایشان شد. مبارزات آیت الله مهدوی کنی علیه حکومت طاغوت، باعث دستگیری‌های متعدد،‌ تبعید،‌ شکنجه و زندانی‌شدن ایشان شد .
آیت الله مهدوی کنی پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی مسئولیت‌های مختلفی را عهده‌دار بوده‌اند از جمله :
- عضویت در حلقه اولیه شورای انقلاب به حکم حضرت امام خمینی
-سرپرستی کمیته‌های انقلاب اسلامی
-عضویت در شورای نگهبان
- وزارت کشور در کابینه شهیدان رجایی و باهنر
- نخست‌وزیری پس از شهادت شهیدان رجایی و باهنر  در سال 60 به مدت دو ماه
- عضویت در ستاد انقلاب فرهنگی به حکم حضرت امام خمینی
- عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی به حکم حضرت امام خمینی ره و مقام معظم رهبری
- عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی در سال 68
- ریاست مرکز رسیدگی به امور مساجد
- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
- امام جمعه موقت تهران و دبیر جامعه روحانیت مبارز تهران..
- ریاست مجلس خبرگان رهبری
آیت الله مهدوی کنی با وجود فعالیت‌های سیاسی فراوان و حضور فعال در سنگر دفاع از انقلاب و رهبری، هرگز فعالیت‌های علمی خود را کنار نهاده و همواره به تألیف و تدریس در دانشگاه و حوزه مشغول بود.
بخشی از آثار علمی ایشان به این شرح است :
- کتاب نقطه‌های آغاز در اخلاق عملی( شایان ذکر است که این کتاب ،کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شد و تاکنون بیش از سی بار تجدید چاپ شده است.)
- کتاب اصول و مبانی اقتصاد اسلامی در قرآن
- کتاب شرح دعای افتتاح
تدریس خارج فقه در دانشگاه و مدرسه علمیه مروی برای دانشجویان و طلاب دوره‌های عالی ، تدریس آیات الاحکام در مدرسه مروی و آیات اقتصادی در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام ، صدها سخنرانی علمی در محیط‌های حوزوی و دانشگاهی و رسانه‌های عمومی و  راهنمایی و مشاوره پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری از دیگر فعالیتهای علمی وی محسوب می شود .
ضمن آنکه  از مجموعه فعالیت‌های اثر بخش ایشان در نشر علم در دومین جشنواره بین‌المللی علوم انسانی و اسلامی فارابی نیز تقدیر شده است .
این مجتهد گرانقدر به دلیل علاقه بسیار به تشکیل مدارس و دانشگاه‌های اسلامی و ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه، «دانشگاه امام صادق(ع)» را در بهمن 1361 با همکاری بزرگانی همچون حضرت آیت الله سید علی خامنه‌ای، مرحوم آیت الله مشکینی، آیت الله امامی کاشانی بنا نهاد.
آیت‎الله محمدرضا مهدوی کنی، روز ۱۴ خرداد سال 1393 پس از بازگشت از مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام(ره)، به دلیل عارضه قلبی در یکی از بیمارستان‌های تهران، بستری و روز سه شنبه 29 مهرماه 1393 برابر با 26 ذی الحجه 1435 هجری قمری دار فانی را وداع گفت.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی