جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۸:۰۹ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گوشه ای از زندگینامه آیت الله محمد امامی کاشانی

معرفی و زندگی نامه بزرگان

در دهم مهر  سال 1310 شمسی برابر با  بیستم جمادی الاولی سال1350قمری در خانواده­ ای اهل علم در کاشان کودکی  متولد شد که نامش را محمد گذاشتند.

وی پس از گذراندن دروس ابتدایی  به تحصیلات علوم دینی روی آورد. مقدمات علوم دینی را نزد پدرش ابو تراب و برخی دیگر از استادان همچون حضرات آیات، سید علی یثربی و صبوری در کاشان فرا گرفت و سپس برای ادامه تحصیل راهی حوزه علمیه قم شد . پس از گذراندن دروس مقدماتی و سطح در درس خارج آیات عظام سید حسین بروجردی ، محقق داماد و امام خمینی شرکت کرد و 10 سال از محضر پرفیض آنان بهره مند شد. فلسفه را نیز درمحضر بزرگانی چون علامه طباطبایی و آیت الله سید ابوالحسن قزوینی فرا گرفت. سپس به تهران رفت و ضمن ادامه تحصیل به تدریس و تربیت شاگردان پرداخت.
مدتی نیز در حوزه نجف اشرف در محضر آیات عظام سید ابوالقاسم خویی، سید محسن حکیم و سید محمود شاهرودی کسب فیض کرد. و پس از مراجعت از نجف راهی تهران شد و جلساتی دینی و فلسفی برای آگاهی دانشگاهیان و جوانان تشکیل داد.
 آیت الله امامی کاشانی در خلال مبارزات خود در دوران پهلوی همراه با دیگر یاران امام همچون شهیدان بهشتی و مطهری، هسته مرکزی روحانیت مبارز را پی ریزی کرد که این جامعه به نهادی تأثیرگذار برضد رژیم پهلوی تبدیل شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، آیت الله امامی کاشانی برحسب وظیفه درعرصه های مختلف سیاسی، ‌اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی انجام وظیفه کرد. وی بعد از انقلاب نماینده مردم کاشان در  مجلس شورای اسلامی شد و در چند دوره متوالی نیز از سوی مردم تهران برای عضویت در مجلس خبرگان رهبری برگزیده شد. آیت الله امامی کاشانی همچنین با حکم امام خمینی(ره) به عضویت شورای نگهبان منصوب شد .
آیت الله امامی کاشانی از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با حکم امام به امامت جمعه موقت تهران منصوب شد. خطبه های نمازجمعه ایشان در ارائه راهبردهای معنوی واخلاقی برای جامعه زبانزد خاص وعام است.
بخشی از افتخارات علمی و فرهنگی ایت الله امامی کاشانی  عبارتند از :
أخذ اجازه شرعی ازامام راحل(ره) در سال 1349
انتصاب به ریاست شورای عالی تبلیغات درسال 1357
سفر به کشورهای پاکستان،هند و بنگلادش به منظورتشریح مواضع حق جمهوری اسلامی
تأسیس رشته علوم ومعارف اسلامی ، حضوردرکناررزمندگان اسلام درسالهای جنگ تحمیلی ، تاسیس بنیاد توانبخشی برای رسیدگی به مستضعفان و ناتوانان جسمی، تأسیس انجمن اسلامی دانش‌آموزان در سال 1358
سفر به اروپا وملاقات وگفتگو با فلاسفه ودانشمندان مسیحی درباره موعود نهایی در سال1375
برگزیده شدن کتاب خط امان به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی در سال  1388
برگزیده جشنواره فارابی به‌ عنوان چهره تأثیرگذار درعرصه فرهنگی در سال 1389
تقریرات درس اصول شهید محمد باقر صدر در 7 جلد فی الثوره الحسینیه، شرح قیام امام حسین(ع) از جهت سیاسی و اجتماعی ، قاعده الفراغ و التجاوز ، التشریع و نظام الحکم فی الاسلام  ، کتاب الخمس ، تفسیر موضوعی نهج البلاغه و آیة الموده (شرح بعضی آیات قرآن در بیان محبت اهل بیت(ع)) و خط امان با موضوع مهدویت از آثار حضرت آیت الله محمد امامی کاشانی است .
ایشان همچنین با حکم امام خمینی(ره) به سمت تولیت مدرسه عالی شهید مطهری منصوب گردید. آیت الله محمد امامی کاشانی با طراحی نظام آموزشی ـ پژوهشی ویژه موفق شد اولین نهاد عالی‌آموزشی مرکب از مفاد تعلیمی حوزه و قالب آموزشی دانشگاه را شکل دهد و صدها فارغ التحصیل در تطبیق مفاهیم دینی در حوزه حقوق اسلامی ،فلسفه وکلام اسلامی باحقوق وفلسفه غرب تربیت کند.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی