جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۸:۱۰ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گوشه ای از زندگینامه آیت الله علی نجفی کاشانی

معرفی و زندگی نامه بزرگان


در اول مرداد سال  1300 هجری شمسی برابر با 17 ذی قعده 1339 در خانواده علم و فقاهت در کاشان کودکی چشم به این دنیا گشود که نامش را علی گذاشتند . پدرش حاج شیخ مهدی در میان مردم آن دیار به عالمی متقی و زاهد شهرت داشت و اولین معلم اخلاق کودکش بود . کودکی که سالها بعد بر مسند تفسیر قرآن و اخلاق تکیه زد .
تحصیلات ابتدایی این نوباوه خوش استعداد در مدرسه مرحوم مدرس سپری شد و پس از فراغت از تحصیل دوره ابتدایی به شغل خیاطی روی آورد و مدتی در کاشان و تهران این شغل را پیشه کرد .
22 ساله بود که برای کسب علم و ادامه راه پدر همراه او به عراق رفت و در شهر نجف دوران جدید زندگی علمی خود را آغاز کرد 
ایشان پس از ورود به حوزه علمیه نجف با جدیتی کم نظیر به تحصیل مشغول شد و در مدت ده سال درس سطح و خارج را به پایان رساند . مرحوم آقا سید احمد اشکوری، مرحوم حاج آقا میرزا حسن یزدی، مرحوم آیت الله حکیم و مرحوم آیت الله خویی از استادانی بودند که شیخ علی آقا نجفی نزد آنان بهره های فراوان برد .
آیت الله نجفی پس از ده سال تحصیل در نجف عازم ایران شد و پس از مدت کوتاهی اقامت در کاشان و بعد از سفری به مشهد و اصفهان بار دیگر رهسپار نجف شد و پس از دو سال اقامت در آنجا به قم عزیمت کرد . سه سال در قم مقیم شد و به تدریس پرداخت . در ضمن تدریس نیز از محضر درس آیت الله بروجردی و علامه طباطبایی بهره میبرد . و اما کسالت پدر از یک سو و اصرار مردم کاشان از سوی دیگر ، شیخ علی آقا نجفی را برای همیشه ساکن زادگاهش کرد .
از خصوصیات بارز مرحوم آیت الله نجفی تبحر عجیبش در شکافتن و بیان احادیث ائمه معصومین ( ع ) بود که به حق ، غواص بحار الانوار ، وسائل الشیعه و کافی بود .
از جمله فعالیتهای تحسین بر انگیز آیت الله نجفی در کاشان، تفسیر قرآن در دو دوره در مدت سی سال بود که ایشان در دوره اول تمامی قرآن را در 12 سال و برای بار دوم کل قرآن را در مدت 18 سال تفسیر کرد که خوشبختانه صوت 500 جلسه تفسیر ایشان از جزء سی ام باقی مانده است .
از این مفسر قرآن تا کنون 8 کتاب و 11 رساله به چاپ رسیده . برداشتی از نماز ، تفسیر سور انبیاء ، کهف ، طه ، قدر ، لیل و زلزال برخی آثار چاپ شده مرحوم آیت الله علی نجفی است .
 سرانجام آیت الله علی نجفی کاشانی این مفسر قرآن ، در شب جمعه 23 مرداد 1365 مصادف با 8 ذی حجه سال 1406 به سرای جاودان شتافت و در جوار والدش در کاشان به خاک سپرده شد.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی