درباره سايت
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد
بایگانی
- آبان ۱۳۹۸ (۲)
- مهر ۱۳۹۸ (۲)
- شهریور ۱۳۹۸ (۴)
- مرداد ۱۳۹۸ (۵)
- تیر ۱۳۹۸ (۹)
- خرداد ۱۳۹۸ (۱۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۸ (۵)
- فروردين ۱۳۹۸ (۳)
- اسفند ۱۳۹۷ (۷)
- بهمن ۱۳۹۷ (۱۳)
- دی ۱۳۹۷ (۳)
- آذر ۱۳۹۷ (۹)
- آبان ۱۳۹۷ (۱۰)
- مهر ۱۳۹۷ (۸)
- شهریور ۱۳۹۷ (۲۴)
- مرداد ۱۳۹۷ (۸)
- تیر ۱۳۹۷ (۱۳)
- خرداد ۱۳۹۷ (۵)
- ارديبهشت ۱۳۹۷ (۱۹)
- فروردين ۱۳۹۷ (۲۰)
- اسفند ۱۳۹۶ (۲۲)
- بهمن ۱۳۹۶ (۳۹)
- دی ۱۳۹۶ (۴۲)
- آذر ۱۳۹۶ (۳۱)
- آبان ۱۳۹۶ (۳۴)
- مهر ۱۳۹۶ (۲۱)
- شهریور ۱۳۹۶ (۴۲)
- مرداد ۱۳۹۶ (۵۰)
- تیر ۱۳۹۶ (۶۳)
- خرداد ۱۳۹۶ (۷۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۹۲)
- فروردين ۱۳۹۶ (۶۷)
- اسفند ۱۳۹۵ (۶۷)
- بهمن ۱۳۹۵ (۵۶)
- دی ۱۳۹۵ (۷۴)
- آذر ۱۳۹۵ (۹۵)
- آبان ۱۳۹۵ (۱۰۷)
- مهر ۱۳۹۵ (۸۱)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۵۷)
- مرداد ۱۳۹۵ (۲۲۱)
- تیر ۱۳۹۵ (۲۹۲)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۷۵)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۱۰۴)
- فروردين ۱۳۹۵ (۱۰۷)
- اسفند ۱۳۹۴ (۶۹)
- بهمن ۱۳۹۴ (۶۸)
- دی ۱۳۹۴ (۶۶)
- آذر ۱۳۹۴ (۱۷۳)
- آبان ۱۳۹۴ (۲۷۶)
- مهر ۱۳۹۴ (۲۸۵)
- شهریور ۱۳۹۴ (۲۷۶)
- خرداد ۱۳۹۴ (۱)
خلاصه آمار
پربحث ترين ها
-
اللهم صل علی جعفربن محمد الصادق
نظرات: ۱۳ -
متن زیارت مخصوص امام صادق علیه السلام
نظرات: ۱۱ -
-
-
-
-
-
معرفی امامزاده سید کافی علیه السلام
نظرات: ۶ -
-
محبوب ترين ها
-
۸۵۹ -
۱۴۶۰ -
۲۵۸۶ -
۱۱۶۷ -
۷۸۲ -
۲۸۹۴ -
۵۸۴ -
۲۱۲۴ -
۱۹۲۶ -
۴۷۳۱
پيوندها
خباثت وهابیت در مورد عزاداری سیدالشهدا

وهابیت گریه و عزاداری را یکی از بدعتهای شیعیان میخواند رد حالی که با مطالعه تاریخ درمییابیم که یکی از سنتهای قطعی همین عزاداری برای گذشتگان میباشد که بارها و بارها در سیره پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) و عایشه و سایر اصحاب تکرار شده است.
گریه و عزاداری برای گذشتگان یکی از امورات فطری است که خداوند در نهاد انسان قرار داده است. با این وجود وهابیت، اشک و ماتم شیعه در عزای حسینی را، به بدعت متهم ساخته است و آن را از حماقتهای شیعیان معرفی میکند. در حالی که این عمل بارها و بارها در سیره پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) و صحابه ایشان تکرار شده است و یکی از سنتهای قطعی حضرت و صحابه میباشد.
ابن تیمیه موسس فکری وهابیت میگوید: «از حماقتهای شیعیان برپایی مجلس ماتم و نوحه بر کسی است که سالها پیش کشته شده است».[1] همچنین عدهای از علمای اهل سنت بر خلاف نظریه اکثریت، این عمل را مورد سرزنش قرار داده و آن را جهالت معرفی میکنند. ذهبی در مورد عزاداری روز عاشورا مینویسد:«رافضیها(شیعیان) شعار جاهلیت را در روز عاشورا برافراشتند...».[2] و در جای دیگر میگوید: «ضلالت و گمراهی رافضیها(شیعیان) در این دوران با عمل کردن به اعمالی چون لطمه و گریه و ناله امتداد یافت».[3]
به بیان سیرهی پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) در گریه و عزاداری برای گذشتگان پرداختیم و در این نوشتار گریه عایشه همسر پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) و صحابه آن حضرت را بیان میکنیم تا مشخص شود که نه تنها گریه و عزاداری برای اموات بدعت نیست و حرمت ندارد، بلکه جزء سنتهای حسنهایست که رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) و اصحاب برای ما باقی گذاشتند و تنها عدهای به دلیل عناد و کینهایی که از شیعیان دارند، چشمان خود را بر روی این روایات صحیح بستهاند و خود را به کری و کوری زدهاند.
1. عزاداری و سینه زنی عایشه در سوگ رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) و ابوبکر
بعد از وفات رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) عایشه می گوید: «وقمت ألتدم مع النساء وأضرب وجهی: من برخواستم و همراه با دیگر زنان، به سر و سینه زدم».[5]
ابن منظور در معنای «التدام» میگوید: «التدام یعنی اینکه در هنگام نوحه خوانی به سینه و صورت خود بزنند».[6]
اگر وهابیان خبیث بگویند عایشه سفیه بوده است، اولاً: این توهین به اوست، چرا که سفیه معنای بدی دارد. ثانیاً: در این عمل او تنها نبوده، بلکه سایر زنان نیز همراه او بودهاند و آنها هم سینهزنی کردهاند. آیا همه آنان که از صحابی هستند، جاهل و سفیه هستند؟
نکته دیگر آن است که عایشه این عمل را بارها و در موارد متعدد تکرار کرده است. به عنوان نمونه ایشان در مرگ پدرش ابوبکر نیز مجلس نوحهخوانی تشکیل دادند. از «سعید بن مسیب» نقل شده است که گفت: «ابوبکر از دنیا رفت، عائشه مجلس نوحهخوانی تشکیل داد. «عمر» به خانه عائشه آمد و زنان را از گریه و عزادارى نهى کرد؛ ولى زنها گوش نکردند، عمر به «هشام بن ولید» دستور داد تا وارد خانه شده و خواهر ابوبکر را بیرون آورد. هنگامی که زنهای نوحهگر سخن عمر را شنیدند، متفرق شدند».[7] ابن حجر عسقلانی این روایت را صحیح دانسته است.[8]
2. گریه و عزاداری مردم برای عثمان:
«امحبیبه» همسر رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) میگوید: «پس از کشته شدن «عثمان» شخصی را همراه پیراهن عثمان و لباسهایی که هنگام کشته شدن به تن داشت و خونآلود بود، نزد «عبدالله بن ابیربیعه» برادر «عیاش بن ابیربیعه» فرستادم تا از کشته شدن عثمان آگاه شود؛ پس از رسیدن خبر به او، به سوی مردم آمد و بالای منبر رفت مردم را از کشته شدن عثمان مطلع کرد، مردم نیز گریستند، آنگاه مرثیهای خواند با این مضمون: به من خبری رسید که اندوه و غم بزرگی برای مردم در پی دارد و پس از آن خبر گریهای طولانی برای چشمها ـ به ارمغان ـ خواهد داشت».[9]
3. اجازه عمر برای عزاداری زنان بر «خالد بن ولید»
حاکم نیشابوری نقل میکند: «به عمربنخطاب گفته شد: زنانی از بنی مغیره در خانه خالد بن ولید اجتماع کردهاند و گریه میکنند و از این اکراه داریم که موجب اذیت تو گردد، اگر ممکن است آنها را از این کار نهی کنید. عمر گفت: چه اشکالی دارد چند قطره اشک بریزند، البته مادامی که به ضربه به خود و فریاد نیانجامد».[10]
4. عزاداری عبداللَّه بن رواحه بر شهادت حمزه:
ابن هشام نقل میکند: «عبداللَّه بن رواحه بر حمزه گریست و اشعارى را در رثاى او خواند».[11]
5. گریه مردان و زنان مدینه بعد از شهادت امام حسین(علیهالسّلام):
طبری در تاریخ خود مینویسد: «چون «عبید الله بن زیاد» حضرت امام حسین بن علی(علیهالسّلام) را به شهادت رساند و سر مطهر او را برای «عبد الملک بن اییالحارث سلمی» بردند او گفت: آنها را به سوی مدینه سوق دهید و خبر شهادت حسین(علیهالسّلام) را به مردم مدینه بدهید... عبد الملک میگوید به مدینه آمدم ... بر «عمرو بن سعید» حاکم مدینه وارد شدم، گفت: چه پشت سر داری؟ گفتم: حسین بن علی(علیهالسّلام) کشته شده است؛ او هم دستور داد تا در شهر مدینه جار بزنند و کشته شدن امام حسین(علیهالسّلام) را اعلام کنند. به خدا سوگند! هرگز من در عمر خود نالهای مانند صدای ناله زنان مدینه در خانههایشان که برای شهادت امام حسین(علیهالسّلام)عزاداری میکردند نشنیدم...».[12]
بنابراین بدعت خواندن گریه و عزاداری از سوی وهابیت تهمتی ناروا به شیعه است که ریشه در ماهیت خبیث و جعلی این فرقه دارد. همچنین میتوان گفت: عزاداری یکی از سنتهایی است که صحابه و تابعین نیز بدان عمل کردهاند و در طول تاریخ از قبل اسلام و بعد از آن، این سنت وجود داشته و دارد و مخالفت با آن در حقیقت مخالفت با روح و فطرت انسانی است که اساسا این فرقه ضاله پس از کشتن این همه زن و کودکان و سربریدن انسانهای بیگناه، دیگر از انسانیت خارج شده و حیوانی در لباس ادمی هستند.
________________________________________________
پینوشت
[1]. منهاج السنة النبویه، اسم المؤلف: أحمد بن عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی أبو العباس، دار النشر: مؤسسة قرطبة - 1406 ، الطبعة: الأولى، تحقیق: د. محمد رشاد سالم، ج 1، ص 52.
[2]. تاریخ الإسلام ووفیات المشاهیر والأعلام، اسم المؤلف: شمس الدین محمد بن أحمد بن عثمان الذهبی، دار النشر: دار الکتاب العربی - لبنان/ بیروت - 1407هـ - 1987م، الطبعة: الأولى، تحقیق: د.عمر عبد السلام تدمرى، ج 26، ص 43.
[3]. العبر فی خبر من غبر، اسم المؤلف: شمس الدین محمد بن أحمد بن عثمان الذهبی، دار النشر: مطبعة حکومة الکویت- الکویت - 1984، الطبعة: ط2، تحقیق: د. صلاح الدین المنجد، ج 3، ص 44.
[4]. سیره پیامبر در گریه، عزاداری و نوحه سرایی
www.welayatnet.com/fa/news/99264
[5].مسند الإمام أحمد بن حنبل، اسم المؤلف: أحمد بن حنبل أبو عبدالله الشیبانی، الوفاة: 241 ، دار النشر : مؤسسة قرطبة – مصر، ج 6 ص 274، ح26391؛ السیرة النبویة لابن هشام ، اسم المؤلف: عبد الملک بن هشام بن أیوب الحمیری المعافری أبو محمد ، دار النشر : دار الجیل - بیروت - 1411 ، الطبعة : الأولى ، تحقیق : طه عبد الرءوف سعد، ج6، ص75؛ تاریخ الطبری، اسم المؤلف: لأبی جعفر محمد بن جریر الطبری، دار النشر: دار الکتب العلمیة – بیروت، ج2، ص222.
[6]. لسان العرب، اسم المؤلف: محمد بن مکرم بن منظور الأفریقی المصری، دار النشر: دار صادر- بیروت ، الطبعة: الأولى ج 12، ص 539.
[7]. الطبقات الکبرى، اسم المؤلف: محمد بن سعد بن منیع أبو عبدالله البصری الزهری، دار النشر: دار صادر- بیروت، ج3، ص208.
[8]. فتح الباری شرح صحیح البخاری، اسم المؤلف: أحمد بن علی بن حجر أبو الفضل العسقلانی الشافعی، دار النشر: دار المعرفه - بیروت ، تحقیق: محب الدین الخطیب،ج5، ص74.
[9]. المستدرک على الصحیحین، اسم المؤلف: محمد بن عبدالله أبو عبدالله الحاکم النیسابوری، دار النشر: دار الکتب العلمیة- بیروت - 1411هـ - 1990م، الطبعة: الأولى، تحقیق: مصطفى عبد القادر عطا، ج3، ص105.
[10]. همان، ج 3، ص336.
[11]. السیرة النبویة لابن هشام ، اسم المؤلف: عبد الملک بن هشام بن أیوب الحمیری المعافری أبو محمد ، دار النشر : دار الجیل - بیروت - 1411، الطبعة : الأولى ، تحقیق : طه عبد الرءوف سعد، ج 3، ص 171.
[12]. تاریخ الطبری، اسم المؤلف: لأبی جعفر محمد بن جریر الطبری، دار النشر: دار الکتب العلمیة – بیروت، ج 3، ص 342.
منبع:http://www.welayatnet.com/fa/news/100000
طبقه بندی موضوعی
- بانک احادیث موضوعی (۲۷۰)
- حکایات و داستانهای جالب (۴۱۰)
- نگاهی به زندگینامه ائمه اطهار (۲۲)
- آموزه های دینی و مذهبی (۱۲۴۲)
- معرفی و زندگی نامه بزرگان (۱۴۵)
- موضوعات اجتماعی (۷۷)
- اعمال ماهها و روزهای قمری (۱۸)
- سیره و اشعار (۹۴)
- نصایح و معجزات (۱۰۶)
- مناظرات (۵۱)
- مناسبتهای اسلامی (۳۲)
- اجتماعات دینی و مذهبی (۱۹۱)
- اطلاعیه ها (۷۷)
- بانک پیامک ها (۱۵۰)
- گوناگون (۹۴)
- شهدا و دفاع مقدس (۹۵)
- تصاویر و مراسم محله صادقیون (۸۹)
- شعر و دلنوشته های مذهبی (۱۱۹)
- امامزاده سیدجلال الدین اشرف (۱۴۵)
- امامزاده سید کافی علیه السلام (۱۸)
آخرين مطالب
-
اطلاعیه
شنبه ۴ آبان ۱۳۹۸ -
خدمت رسانی موکب امام علی علیه السلام منطقه نوق رفسنجان
جمعه ۳ آبان ۱۳۹۸ -
گزارش تصویری از تجمع عزاداران اربعین حسینی درامامزاده سیدجلال الدین
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸ -
راهپیمایی جاماندگان اربعین از روستاهای مجاور به سمت امامزاده سیدجلال الدین اشرف
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۸ -
مراسم زیارت عاشورا دردهه اول محرم منزل جانبازحاج علی طاهری
دوشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ -
همایش شیرخوارگان حسینی در امامزاده سیدجلال الدین اشرف برگزارشد
شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ -
سومین یادواره شهیدان اکبری برنا و رنجبرمحمدی برگزارشد
دوشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ -
عیوب ساختاری
جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۸ -
مراسم جشن عیدسعید غدیر در امامزاده سید جلال الدین اشرف برگرارشد
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ -
یادواره شهدای غواص وگرامیداشت شهیدان بهامین علیرضایی جعفرآبادنوق برگزارشد
يكشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
پربازديدها
-
۱۸۵۷۷ -
۱۲۷۱۷۶ -
۶۵۳۷ -
۵۵۹۲ -
۴۳۷۷ -
۴۳۵۱ -
۴۷۳۱ -
۳۴۷۷ -
۳۶۵۱ -
۳۳۷۷
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است