چهارشنبه, ۲۸ فروردين ۱۴۰۴، ۰۳:۳۲ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

یادی از طیب حاج رضایی در زندان

معرفی و زندگی نامه بزرگان

یادی از طیب حاج رضایی در زندان

شهید طیب از افراد خیرخواه و جوانمردان روزگاربود وسیره مولایش علی رو پیش گرفت شاید در اغاز اخطا هایی از ایشون سر زده اما همه به مردانگی و آزادگی این مرد بزرگ اذعان دارند.کاش در این زمان هم افرادی مثل طیب پیدا ببشه. 

روحش شاد

 به نقل از بولتن نیوز؛ یک شب در زندان تازه مرا از زیر شکنجه آورده و گوشه اتاق افتاده بودم، مأموری که آنجا بود برای اینکه مرا دلداری بدهد تا از دردهایم کاسته شود گفت: ((اینها که چیزی نیست حل می شود، دوست داری از طیب چیزی برایت بگویم)). گقتم: ((بگو)). گفت: ((چند شب قبل از اعدام طیب یک هیئتی آمدند در زندان، چندتایشان نظامی بودند، چندتا ساواکی و یکی دوتاهم از شهربانی)). به طیب گفتند کارت تمام شد اعدام می شوی، مگر یکی از این سه تا کار را بکنی: یا به شاه نامه بنویسی و بگویی در مقابل حرکتی که در 28 مرداد کردی تورا ببخشد، یا شاه را به ولیعهد قسم بدهی، علتش هم این بود که او یک چراغانی در جنوب تهران برای زایمان فرح کرده بود، گفتند شاه را به آن قسم بده، یا اینکه از خمینی تبری بجویی.

طیب شکم بزرگی داشت، دست را روی شکمش زد و گفت: ((سه ماهه این شکم من از حرام پاک است، دیگر نمی خواهم آلوده بشوم. اما این که می گویید من از خمینی تبری بجویم، اگر این کار را بکنم خمینی بسیار خوشحال می شود تا اینکه من آلوده با او نسبتی داشته باشم و در این باره خیلی گریه کرد)).

بعد گفت: ((من حاضر نیستم چنین کاری بکنم)). آنها به او جندتا فحش دادند و یکی دوتا لگد هم به او زدند و گفتند: ((خاک بر سرت تو همان نبودی که روز 28 مرداد آن کارها را کردی و لقب تاجبخش گرفتی،الان این جوری حرف میزنی؟)) طیب گفت: ((28 مرداد هم یکی از علما به من گفت که اسلام در خطر است- اشاره به مرحوم بهبهانی- و توده ای ها مملکت را می خورند و مصدق نمی تواند در مقابل توده ای ها بایستد، من آن روز هم به فرمان روحانیت حرکت کردم نه به فرمان شاه)). پس از آن مأموران بیشتر او را زدند.

 
(طیب حاج رضایی از بارفروشان بازار تهران بود که علی رغم داشتن پیشینه های ناشایست در اثر یک تحول روحی در مسیر تلاش برای صیانت از اسلام و روحانیت و همگامی با قیام حضرت امام خمینی قرار گرفت و در برپایی قیام خرداد 1342 نقش مهمی بر عهده گرفت. وی سرانجام پس از آنکه حاضر نشد تا وسیله ای برای تهمت و نسبت تاروا به روحانیت و در رأس آن امام خمینی گردد پس از تحمل سخت ترین شکنجه ها به اعدام محکوم ودر 11 آبان 1342 به شهادت رسید).

کتاب « خاطرات حبیب الله عسگر اولادی » توسط سید محمد کیمیافر تدوین و از سوی انتشارات " مرکز اسناد انقلاب اسلامی " ارائه شده است.
این کتاب از سوی انتشارات " مرکز اسناد انقلاب اسلامی " با شمارگان 2000 نسخه و با بهای 4600 تومان منتشر شده است.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی