شنبه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۴، ۱۰:۱۷ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

دوست داشتن صلحاء

آموزه های دینی و مذهبی

دوست داشتن صلحاء
یَابْنَ مَسعُود اَحِبِّ الصّالِحینَ فَانَّ المَرءَ مَعَ مَنْ اَحَبَّ فَاِنْ لَمْ تَقْدِرْ عَلی اَعْمالِ البِرِّ فَاَحِبِّ العُلَماءَ همیشه افراد صالح و شایسته را دوست داشته باش پس به درستی که مرد با کسی است که به او علاقه دارد. بعضی گفته اند: یعنی حَشَرَهُ اللهُ مَعَ مَنْ اَحَبَّ خدا او را با کسی که دوستش دارد محشور می‌کند. روایت دارد هیچ گاه در دنیا محبتتان را به زخارف دنیا قرار ندهید. زیرا انسان هرچیزی را دوست داشته باشد با آن محشور می‌شود. وَ لَوْ کانَ حَجَراً اگر چه سنگ باشد. در زمان مرحوم حاج شیخ عبدالکریم طلبه‌ای درس خوان و فاضل با استاد خود هم حجره بود. با یکدیگر صمیمی شده بودند. روزی شاگرد به استاد گفت: حضرت استاد هر یک بنا شد زودتر بمیریم به دیگری کمک کند. از قضا بعد از مدتی حال شاگرد به هم خورد و مریض شد و در بستر افتاد و روز به روز حالش بد ترمی شد. استاد به او خیلی کمک کرد تا این که زمان احتضارش فرا رسید. استاد به او گفت: شهادتین را بگو اما شاگرد، صورتش را برگرداند استاد تعجب کرد! بار دوم و سوم به او فرمود: شهادتین را بگو نا‌گاه شاگرد گفت: مرا رها کن من از این کلمه بیزارم! گفتم: خدا به تو رحم کند، چرا این طور حرف می‌زنی؟ تا این که به خواست خداوند حال او خوب شد. به او گفتم: چرا این حرف را زدی؟ از تو انتظار نداشتم اعلام بیزاری کنی گفت: خودم می‌دانم. پس کاری می‌کنم که دیگر این طور نباشم ناگاه بلند شد و رفت از طاقچه بالای سرش یک ظرف زیبای مرمت کاری شده را برداشت و آن را به زمین زد و شکست. گفتم چرا چنین کردی؟ گفت من به این ظرف خیلی علاقه داشتم وقتی شهادتین را به من تلقین می‌کردی، شیطان جلو چشم من مجسم می‌شد و می‌گفت: اگر لا اله الا الله بگویی این ظرف را می‌شکنم و من چون این ظرف را خیلی دوست داشتم شهادتین را نمی گفتم. روایت دارد شیطان می‌گوید: اگر لا اله الا الله بگویی جلو چشمت سر بچه ات را می‌برم. بنابراین هر کس به چیزی علاقمند شود با او محشور می‌گردد. روایت داریم محبتتان را به پیغمبر و آل پیغمبر زیاد کنید. بعد فرمود اگر قدرت و توان کار خوب را نداری، علماء را دوست داشته باش. 

فَاِنَّ اللهَ یَقُولُ «وَ مَنْ یُطِعِ اللهَ وَ رَسُولَهُ فَاُولئِکَ مَعَ الَّذینَ اَنْعَمَ اللهُ عَلَیْهِمْ مِنَ النَّبِیّینَ وَ الصِّدّیقینَ وَالشُّهداءِ وَ الصّالِحینَ وَ حَسُنَ اُولئِکَ رَفیقاً» سوره نساء آیه 69 . 
نقل می‌کنند فتحعلی شاه خواست اصفهان برود، آمد قم خدمت میرزای قمی= که برای موفقیتش دعا کند، آقا دعایی در گوش فتحعلی شاه خواند و خدا حافظی کردند وقتی خواست برود صدای گریه آقا آمد، فتحعلی نگران شد که چه مشکلی برای ایشان بوجود آمده برگشت، دید آقا نشسته و دارد گریه می‌کند علتش را سئوال کرد، آقا چیزی نگفت بعد از اصرار فتحعلی شاه فرمود: وقتی شما آمدید در دلم محبتی نسبت به شما ایجاد شد و علاقه ای به شما پیدا کردم حالا منقلب شدم که مبادا خدا فردای قیامت مرا در صف شما سلاطین محشور کند. تا فتحعلی شاه این جمله را شنید سجده‌ی شکر به جا آورد. آقا فرمود: شما چرا؟ گفت من سجده‌ی شکر می‌کنم که شما علماء را خیلی دوست دارم و امیدوارم که اگر خدا مرا عفو کند در صف شما علماء محشور شوم. علاقه ما به چه چیزی زیاد است آیا به ما‌ل دنیا بیشتر علاقه مندیم یا به معنویات؟
عزیزان، خود را به اخلاق نیک مزین کنید، مرحوم میرزا جواد تبریزی اعلی الله مقامه می‌فرمود: اگر در درس‌های شما اخلاق نباشد، هیچ فایده ای ندارد همانند ماده ای است که قالب ندارد.


نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی