دوشنبه, ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۰۶:۳۵ ب.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

دستى که به صورت پیامبر - ص - سیلى زد!

حکایات و داستانهای جالب

 
روزى پیامبر خدا - ص - از مدینه طیبه بیرون رفت ، دید که مرد عربى سر چاهى براى شتر خود آب مى کشد. فرمود: آیا اجیر مى خواهى که براى شترت آب بکشد؟ عرض کرد: بلى . به هر دلوى سه خرما اجرت میدهم .

 حضرت راضى شد، یک دلو آب کشید و سه خرما اجرت گرفت ، سپس ‍ هشت دلو دیگر کشید که ریسمان قطع شد و دلو به چاه افتاد. مرد عرب غضبناک شده ، جسارت کرد و سیلى به صورت مبارک رسول خدا - ص - زد و بیست و چهار خرما به پیامبر خدا مزد داد. آن بزرگوار دست خود را میان چاه کرد و دلو را بیرون آورد. چون اعرابى این حلم و حسن خلق را از پیامبر دید دانست که آن حضرت بر حق بوده ، لذا رفت و کاردى پیدا کرد، آن دستى را که به پیامبر جسارت کرده بود قطع نمود و غش کرد و بر زمین افتاد.
قافله اى از آن راه مى گذشتند، دیدند دست این شخص قطع شده و خودش ‍ غش کرده و افتاده است . آنان پیاده شدند و آب به صورتش پاشیدند، وقتى که به هوش آمد، گفتند: تو را چه شده ؟! گفت : به صورت پیامبر سیلى زده ام ، مى ترسم که دچار عقوبت شوم !
برخاست و دست قطع شده خود را به دست دیگر گرفت . جهت رسیدن به خدمت پیامبر راهى مدینه شد، وقتى به مدینه رسید، دید عده اى از اصحاب در جایى نشسته اند، پرسیدند: چه مى خواهى ؟ گفت : به پیامبر خدا حاجتى دارم . سلمان او را به خانه فاطمه زهرا(س ) برد، دید پیامبر خدا نشسته و حسنین را روى زانوى مقدسش جاى داده است .
اعرابى عذر خواهى نمود! پیامبر خدا فرمود: پس چرا دستت را قطع کرده اى ؟ عرض کرد: من دستى را که به صورت نازنین شما سیلى زده باشد نمى خواهم . پیامبر فرمود: اسلام بیاور و به یگانگى خدا اقرار کن . عرض ‍ کرد: اگر شما بر حقید دست قطع شده مرا به حال اول برگردانید و شفا دهید.
پیامبر اکرم - ص - دست قطع شده اش را به موضع خود گذاشته ، فرمود: بسم الله الرحمن الرحیم و نفسى کشیده ، دست مبارک خود را به موضع قطع شده مالید، دست آن عرب به حال اول بازگشت و اعرابى شهادتین به زبان جارى کرد و اسلام آورد
 از کتاب عاقبت بخیران عالم نوشته ی  علی محمد عبد الهی 

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی