جمعه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۴، ۰۳:۵۱ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

دیدن حضرت زهرا (س) در روز قیامت

آموزه های دینی و مذهبی

دیدن حضرت زهرا (س) در روز قیامت

با توجه به اینکه ما شیعیان ارادت و احترامی بسیار خاص به حضرت زهرا (س) داریم خیلی میخواهیم که روز قیامت ایشان را ببینیم. آیا چون ماها نامحرم هستیم نمی توانیم ایشان را ببینیم؟ بنده شنیده ام که برخی برای آنکه نسبت به حضرت محرم شوند یا همسر سیده اختیار می کنند یا آنکه زنی سیده را برای مدتی کوتاه به عقد موقت خود در می آورند تا به حضرت محرم شوند. آیا درست است و بدین طریق می توان حضرت را در قیامت دید؟ سوال بعدی من اینست که چه کاری انجام دهیم تا حضرت زهرا (س) خوشحال گردند و از ما هم راضی باشند و روز قیامت ما را شفاعت کنند؟ با تشکر.

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پاسخ به سوال اول:
1- از کجا معلوم که در قیامت همه سیدها توفیق دیدن حضرت زهرا (س) را داشته باشند که با سید شدن یا ایجاد محرمیت می خواهید حضرت زهرا (س) را در قیامت ببینید.
2- اهل بیت دارای مراتب بالایی هستند شاید فاصله این مراتب آن قدر زیاد باشد که دیدن آن حضرت برای همه انسان ها میسور و ممکن نباشد.
3- ازدواج با زن سیده خوب و مناسب است. اگر در شان و کفو هم باشند. اما این دلیلی برای دیدار حضرت زهرا (س) نمی تواند باشد.
4- ملاک، دیدن حضرت زهرا (س) نیست. بلکه ملاک عمل و پایبندی به دستورات ایشان است.
5- در قیامت محرمیت دنیایی صادق نیست یعنی عفت و پاکی بهشت و بهشتیان، تقاضای نگاه و رابطه نامشروع باقی نمی‌گذارد و پوشش‌های نوری و جمال‌افزا، بهشت را به پاکی آراسته است. در بهشت محرم و نامحرم، به گونة دنیایی وجود ندارد، ولی هر حوری جز به شوهر خود، فکر نمی کند و با هیچ کس دیگر در تماس نیست; قرآن در این باره می فرماید: فِیهِنَّ قَـَاصِرَ اَتُ الطَّرْف...;( 1) در باغهای بهشتی، زنانی هستند که جز به همسرانشان، عشق نمی ورزند."
پاسخ سوال دوم:
پاسخ را می توانید از کلام و گفتار حضرت زهراء ( س) بجویید و بیابید:
ایشان مهم ترین چیز را رضایت و خوشنودی خداوند و رسول الهی می داند و این که از آنها اطاعت کنیم و مطیع دستورات آنها باشیم یعنی در این دنیای پر از مشکل و جذاب اگر در کاری و امری بین رضایت خدا و مردم ماندیم که چه کنیم و کدام را مقدم نمائیم به یقین حضرت زهرا خودشان چنین کرده اند و و این چنین هم سفارش می کنند که رضایت خداوند را باید ترجیح بدهد (الهی رضا برضاک):
پس حداقل سه مورد را برای شما اشاره می کنیم.
1- رضایت و خوشنودی خدا:
أَ فَمَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَ اللَّهِ کَمَنْ باءَ بِسَخَطٍ مِنَ اللَّهِ وَ مَأْواهُ جَهَنَّمُ وَ بِئْسَ الْمَصِیرُ - هُمْ دَرَجاتٌ عِنْدَ اللَّهِ وَ اللَّهُ بَصِیرٌ بِما یَعْمَلُونَ (2) آیا کسى که از رضایت خدا پیروى کرده، همانند کسى است که به سوى خشم و غضب خدا بازگشته و جایگاه او جهنم و پایان کار او بسیار بد است؟- هر یک از آنها براى خود درجه و مقامى در پیشگاه خدا دارند و خداوند به آنچه انجام مى‏دهند بینا است.
2- شناخت واجبات و محرمات:
3- انجام واجبات الهی و ترک محرمات الهی:
امام علی (ع) می فرماید که خدای سبحان فرمود من یک حق در گردن شما دارم که اگر این حق مرا اداء کنید در ازای آن حقی از شما بر گردن من خدا واجب می شود و حق من به گردن شما این است که واجبات و محرمات را خوب بشناسید و به آنها عمل کنید اگر این کار بکنید حق من اداء شده است.(3)
پی‌نوشت‌:
1. الرحمن(55 )، آیه56.
2. آل‏عمران (3)، آیات 162تا 163.
3. نهج البلاغه، سیدرضی، ترجمه دشتی، ناشر موسسه انتشارات مشهور، چاپ قلم، نوبت نهم،1380 ش، خطبه 191، ص 284.
برگرفته از :http://www.pasokhgoo.ir/node/79185

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی