يكشنبه, ۱ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۱۲:۲۴ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

دو سوال درباره عشق و ازدواج ؟

آموزه های دینی و مذهبی

دو سوال درباره عشق و ازدواج ؟

پرسش:

انسانها بر اساس یک میل طبیعی اجتماعی زندگی کردن را دوست دارند و خواستار ورود به اجتماع جدید هستند (اجتماع خانواده جدید) . این ورود ممکن است با معرفی کردن پدر به پسر انجام گیرد یا ممکن است پسر یا دختر عاشق یکدیگر شوند حال:
1 – آیا عاشق شدن از لحاظ دینی و مذهبی گناه دارد یا نه ؟
2 – آیا ازدواج مانع تحصیل و پیشرفت دانشجویان در هر مقطع دانشگاه یا اول یا سال آخر دانشگاه می شود ؟
پاسخ:
با سلام و ادب

خدمت شما عرض کنم که علاقه مند شدن به کسی که نامحرم است تا زمانی که به صورت عمل غیر شرعی در خارج نمایان نشود ، گناه نیست ، اما استمرار داشتن این حالت ممکن است عوارض و پیامدهای روحی، روانی و اجتماعی نامطلوب داشته باشد . مطمئنا علاقه مندی شدید به یک شخص (عشق) بدون داشتن  برنامه ای مشخص برای آینده ، فکر و ذهن انسان را به خود مشغول کرده و ممکن است به صورت های مختلف مانند افت تحصیلی ، پریشانی خیال و فکر و حتی انجام گناه منجر شود . در ضمن فکر و ذهن انسان را از یاد خداوند باز می دارد.  در چنین صورتی بهتر آن است که اگرعلاقه صرفا  از روی هوا و هوس نیست و شرایط برای ازدواج فراهم باشد تنها برای ازدواج و شرایط آن فکر شود .
اگر اظهار علاقه به نامحرم همراه با کار حرامى باشد جائز نیست و حرام است. نگاه به نامحرم ، حرف ها و شوخى هایى که باعث تحریک شهوت مى شود و خلوت کردن با نامحرم نیز از گناهان است .
متأسفانه امروزه موضوع عشق ، به روابط نامشروع و خیابانی دختران و پسران ( بدون آشنایی درست و واقعی ) تبدیل شده که این مسئله علاوه بر اشکال شرعی و دینی ، به صورت یک ناهنجاری اجتماعی در آمده است که حتی اگر به ازدواج ختم شود‌، به دلایل مختلف و با توجه به آمارها ، ازدواج های موفقی نبوده و در بسیاری موارد به طلاق منجرشده است . البته روشن است که یک پسر ابتدا نسبت به کسی علاقه مند می شود و سپس برای خواستگاری و ازدواج اقدام می کند ، اما این علاقه مندی نباید به برقراری روابط پنهان و... بینجامد که حتی در صورت صادقانه بودن و با قصد ازدواج نیز، از آسیب های خاص خود در امان نیست.


اما موضوع ازدواج:
دوست عزیز، این مسأله به شرایط و امکانات شما بستگى دارد. پاسخ کلى این است که اگر ازدواج نکردن در دوران تحصیل، مشکلاتى براى شما ایجاد نمى‏کند و مرتکب گناه و معصیت نمى‏شوید، بهتر است فعلاً با جدیت تمام، مشغول درس شوید تا ان‏شاءالله با موفقیت کامل درستان را به اتمام برسانید؛ اما اگر ازدواج ضرورت پیدا کند یا ازدواج هیچ مشکلى براى شما در زمینه‏ى تحصیل ایجاد نکند و شرایط و امکانات آن هم مهیا باشد بهتر است آن را با خانواده‏تان در میان بگذارید، تا آن‏ها مقدمات ازدواجتان را فراهم سازند.
در پاسخ به این سؤالتان بهتر است به طور مفصل تر نکاتی را برای شما بازگو کنیم:
الف) ارضای غریزه جنسی از طریق مشروع یک نیاز جدی و اساسی است که برای هر جوانی وجود دارد و بهترین راه آن هر چه سریعتر ازدواج کردن و انتخاب همسر مناسب برای ادامه زندگی و تشکیل خانواده دادن است اما کسی که به عللی نمی تواند ازدواج کند ، مانند همه جوانان پاک دیگر از راههای ممکن شهوت و جوشش غریزه جنسی را در خود کم کند و با نفس خویش مبارزه کند و تا آن جا که ممکن است کاری کند که قوای شهوانی در او تحریک نشود مثلا":
 1- هرگز به نامحرم نشود.
 2- افکار جنسی را به ذهن خود راه ندهد.
 3- فعالیتهای زیادی انجام بدهد.
 4- از غذاهای تحریک کننده غدد جنسی مثل فلفل , خرما, پیاز و... پرهیز کند.
 5- لباس های چسبنده به بدن و تحریک کننده اندام جنسی نپوشد.
 6- از اشتغال به اموری که مستلزم برخورد و صحبت با زنان نامحرم است دوری کند.
 7- از شنیدن و گفتن شوخی های جنسی پرهیز کنید.
 8- به هنگام خواب سعی کنید شکم شما بیش از حد معمول پر نباشد.
9- از نگاه کردن به فیلم ها و مناظر تحریک کننده جدا" پرهیزکند.
10- هرگز فکر و تخیل جنسی را به ذهن خود راه ندهد.
11- قبل از خواب مثانه خود را تخلیه کند.
12- به محض ورود افکار جنسی به ذهن به کار دیگری خود را مشغول سازد.
ب. ازدواج کردن با درس خواندن هیچ منافاتی ندارد شما می توانید همسر مناسبی را برای خود انتخاب کنید و پس از عقد و ازدواج شرعی با ایشان به صورت نامزدی همراه با محرمیت با ایشان رفت و آمد داشته باشید و ایشان هم در خانه پدرشان بماند تا شمادرس خواندن  خود را به پایان برسانید تا هم از دوران شیرین نامزدی بهره بیشتری ببرید و هم آمادگی بیشتری برای زندگی مشترک پیدا کنید و هم از شر وسوسه های شیطانی و آلوده شدن به گناه در امان بمانید.

منبع: طلبه پاسخگو

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی