شنبه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۴، ۱۰:۴۲ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

اسلام درباره‏ تغذیه چه مى‏فرماید؟

آموزه های دینی و مذهبی

اسلام درباره‏ تغذیه چه مى‏فرماید؟
اسلام نسبت به تمام نیازهاى طبیعى انسان عنایت دارد و صدها نکته و دستور در مورد تغذیه، مواد غذایى و مقدار آن و نوع آن و شیوه استفاده‏ از آن را داده است؛ مثلاً از نظر بهداشتى مى‏ فرماید: میوه ‏ها را بشویید و با پوست بخورید، دست خود را بشویید و با پارچه خشک نکنید. از غذاى داغ، شب مانده و پیش مانده حیوان، مصرف پى‏ درپى گوشت، مصرف گوشت قرمز بدون چربى و پرخورى پرهیز کنید و غذا را خوب بجوید و تا گرسنه نشده‏ اید، غذا نخورید و قبل از سیر شدن از غذا خوردن دست بکشید و در غذا دقت کنید و بیاندیشید و... .
از نظر روحى: توجه به آثار روحى غذا داشته باشید، بعضى از غذاها سبب سنگدلى و قساوت قلب مى‏شود، خوردن خون و گوشت حیوان درنده حرام و خوردن هر چیزى که سبب سست شدن بدن مى‏شود، ممنوع است.
از نظر اجتماعى: توجه داشته باشید که مصرف به اسراف کشیده نشوید. در برابر فقرا غذاى لذیذ نخورید. دیگران را اطعام کنید و بدانیدکه بى‏اعتنایى به گرسنگان جامعه زمینه‏ ساز دوزخى شدن است، «ما سلککم فى سقر...و لم نک نطعم المسکین»(مدّثر، 42-44.)
از نظر حقوقى: توجه داشته باشیم که این لقمه حلال باشد، نه حرام، «کلوا...حلالاً»(بقره، 168) چشم بسته و بى ‏مهابا تصرف کردن، مورد انتقاد و توبیخ شدید قرآن است. «أکلا لماً»(فجر، 19.)
از نظر توحیدى: توجه کنیم که این غذا از چه چیزهایى ترکیب شده و ترکیب آن به چه تدبیرى است چه افرادى براى تولید و تهیه آن زحمت‏ها کشیده‏ اند و این همه را چه حکیم و دانشمند و طبیب توانایى برنامه ریزى کرده است.
از نظر فطرى: از غذاهایى استفاده کنیم که با میل ما همراه باشد، «حلالاً طیّباً»(بقره، 168.) کلمه‏ى «طیّب» به معناى دل پسند و غذایى است که با طبع هماهنگ باشد.
از نظر مقدار: سعى کنیم که پرخورى و زیاده روى نشود تا به معده فشار وارد نشود، «کلوا...و لاتسرفوا»(اعراف، 31.)
از نظر انرژى: سعى و تلاش کنیم تا انرژى حاصله از غذا را صرف کارهاى خیر و عمل صالح کنیم، «کلوا...واعملوا صالحاً»( مؤمنون، 51) و هرگز انرژى نعمت خدا را صرف کارهاى ناروا و معصیت نکنیم. «کلوا...و لاتطغوا»
از کسانى نباشیم که پس از مصرف و خوردن نعمت در مسیر شیطان حرکت مى‏کنند؛ زیرا قرآن مى‏فرماید. «کلوا...و لاتتّبعوا خطوات الشّیطان»( بقره، 168.)
به هرحال، مکتب جامع، مکتبى است که در هر موضوعى جامع ‏نگر باشد و این همه نشانه  جامعیت اسلام است که براى تغذیه و غذاى انسان اهمیت فوق ‏العاده قائل شده و آن را مؤثر در رفتار و منش او مى‏داند، همچنانکه امام حسین در انتقاد از عدم پذیرش دعوت پى‏درپى خود به دشمنان فرمود: علت این سنگدلى و حق ناپذیرى شما به خاطر تغذیه و غذایى است که خورده ‏اید.
منبع:http://gharaati.ir/show.php?page=questions&id=29

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی