جمعه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۴، ۰۳:۴۱ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

تا کجا باید از آداب و رسوم اجتماعى پیروى کنیم؟

آموزه های دینی و مذهبی

تا کجا باید از آداب و رسوم اجتماعى پیروى کنیم؟

بسیارند کسانى‏که با شعار «خواهى نشوى رسوا همرنگ جماعت شو»، در طول عمرشان قدمى یا کلامى که بر خلاف مسیر عموم باشد، بر نمى‏دارند و در هیچ موردى خط شکن و قالب ساز نیستند و همیشه قالب پذیرند و به اصطلاح نان را به نرخ روز مى‏خورند و به هر سمت و سویى که باد مى‏آید، متمایل مى‏شوند. 
در مقابل این افراد، افرادى هستند؛ قالب ساز، خط شکن و هیچ نظام اقتصاى، سیاسى، اجتماعى و خانوادگى، مانع تصمیم بر حق آنان نمى‏شود. به قول قرآن «لایخافون فى اللّه لومة لائم»(مائده، 54.) انبیا و اولیاى الهى از این گروه بودند؛ 
در مرکز بت‏ پرستى، علیه بت قیام مى‏کنند. 
در برابر فرعون، ایستاده و فضا و قالب حاکم بر جامعه را مى‏ شکنند. 
در برابر رژیم بنى‏امیه تسلیم نمى‏شوند و نزد هرکس سر خم نمى‏کنند و زیر سم اسب مى‏روند؛ ولى تن به ذلّت نمى‏دهند. 
قرآن به این افراد حتى اگر یک نفر باشند، کلمه‏ى امّت مى‏گوید. «انّ ابراهیم کان امّة قانتاً»(نحل، 120.) 
بنابراین ما نباید از هر ایراد و شبهه و تنشى هراس داشته باشیم بلکه باید براى خوبان الگو و امام باشیم «و اجعلنا للمتقین اماما»(فرقان، 74.) خداوند براى همه مردم تاریخ زن فرعون را که در برابر افکار و آداب فرعون یک تنه ایستاد و ذره‏اى عقب نشینى نکرد، نمونه قرار داده است. «ضرب الله مثلاً للذین آمنوا امرئة فرعون»(تحریم، 11.)

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی