جمعه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۴، ۱۰:۴۲ ب.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

آیا در اسلام احکام شناور و انعطاف ‏پذیر هست؟

آموزه های دینی و مذهبی

آیا در اسلام احکام شناور و انعطاف ‏پذیر هست؟



این انتخاب دو یا سه روز براى اهل تقواست؛ یعنى براى کسى است که مثلاً عجله و یا تأخیرش براى خودنمایى نباشد. 
و گاهى در کفّارات چند راه را براى مردم باز کرده ‏اند که این نشانه‏  انعطاف است؛ مثلاً در اقامه‏  نماز مى‏ خوانیم: «قیاماً و قعوداً و على جُنوبِهم»(آل‏عمران، 191 ) یعنى نماز را در حال ایستاده یا نشسته و یا خوابیده بخوانید که نشانه آن است که در شرایط مختلف احکام مختلفى در کار است. 
2. در اسلام قانون «لاحَرَج» وجود دارد؛ یعنى هر کجا عمل به دستورى سبب دردسر یا مشکلات حادّ و شدیدى مى‏شود، مى‏توان عمل را به گونه‏  دیگرى انجام داد. 
3. در اسلام قاعده‏  اکراه و اضطرار وجود دارد که اگر انسان در تنگنا و شرایط خاصى قرار گرفت به کمک آن دو قانون مى‏تواند در چگونگى عمل تغییراتى بدهد. 
4. در اسلام قانون «لاضَرَر و لاضرار» آمده که هرکس بخواهد به وسیله مال و مقام و قدرت خود به ضرر فرد یا جامعه کارى انجام دهد، عکس ‏العمل نشان داده و با او مقابله مى‏شود. 
5. در اسلام فرمان هجرت آمده، پس اگر در بن‏ بست قرار گرفتیم، به منطقه  دیگرى هجرت کنیم. 
6. در اسلام به فقیه جامع ‏الشرایط، ولایت و حق نظارت و دخالت داده شده که هرکجا قانونى مشکل آفرین باشد، بتوان در آن تغییراتى داد.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی