چهارشنبه, ۲۱ فروردين ۱۴۰۴، ۱۰:۱۹ ب.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

ازدواج آسان

اجتماعات دینی و مذهبی

ازدواج آسان

نماز جمعه هجدهم مرداد98 شهرصفائیه به امامت حجت‌الاسلام اصغر توکلی در محل مصلای امام خامنه ای این شهراقامه گردید. امام‌ جمعه در خطبه اول با اشاره به اینکه تقوا؛ پرهیزومراقبت در همه احوال است بن بست شکنی را یکی از آثار تقوا ذکر کرده وافزود امربمعروف ونهی از منکر از نشانه های بهترین بندگان خدا و از مصادیق تقوی بشمار میرود.خطیب جمعه در خطبه دوم بابیان اینکه تاریخ امامت نشان دهنده این واقعیت است که هدف نهایی همه ائمه اطهار(علیهم السلام)یکی بوده ولی نوع حرکت هر یک از آنان به تناسب زمان واقتضای شرایط سیاسی،فرهنگی واجتماعی متفاوت بوده است با مقایسه مبارزات سیاسی حضرات ائمه علیهم السلام زندگی امام باقر علیه السلام را تبیین کرد امام جمعه در بخشی از سخنان خود بابیان اینکه موقعیت امام باقر علیه اسلام موجب شد ایشان در مسجد مدینه کرسی تعلیم و تدریس و تربیت داشته باشند ودرعین حال شیوه مبارزاتی خود را از جمله با نهی اصحاب از همکاری با حکومت طاغوت ادامه دهند اظهارداشت نوزده سال دوران رهبری امام همراه با آموزش زندگی ایدئولوژی ، سازندگی فرد؛ تاکتیک مبارزه و حفظ و تداوم جهت گیری سیاسی سپری شد .ناطق دربخشی از سخنان خود وصیت عزاداری امام باقر علیه السلام درمنا ودرموسم حج را آخرین ضربه بر بنیان رژیم اموی عنوان کرده واظهارداشت همدلانِ ناهمزبان، در منا با زبان واحدی خدا را می خوانند و فرصت برای آشنایی و گفتگو و همدردی از همه جا بیشتر است ودر بازگشت از سفر عرفات این سه شب فرصت برای آشنایی و گفتگو و همدردی از همه جا بیشتر است وبابرپائی مراسم عزاداری ده ها استفهام و ابهام و در پی آن، ده ها پرسش و کاوش و آنگاه سیل پاسخ از سوی صاحبان عزا و نیز از سوی مطلعانی که این جا و آن جا در انبوه متراکم و تاریک جمعیت پراکنده اند به عالم مخابره وخواب را از چشم دشمنان می گیرد. حجت الاسلام توکلی با تاکید براینکه امروز دشمن از میدان مبارزه سخت به میدان مبارزه نرم تغییر جهت داده است ومانیز با اولویت تناسب واقتضای زمان باید آماده مبارزه باشیم خانواده ها را از مهریه های سنگین وجهیزیه پرطمطراق وشرایط سخت برای امر ازدواج جوانان برحذر داشته وخاطرنشان کرد دشمن با سست کردن پایه های خانواده وترویج طلاق های عاطفی وتفاهمی با تمام قوا وارد میدان شده است ومهمترین راهبرد مقابله با ترفند دشمن ترویج فرهنگ ازدواج آسان ازسوی والدین است.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی