جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۵۸ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

احادیثی پبرامون دختر

بانک احادیث موضوعی

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:

هرکس وارد بازار شود و تحفه و هدیه ای برای خانواده خود بخرد مانند کسی که صدقه ای بر گروهی نیازمند برده باشد. و اگر خواست آنچه را که به خانه برده بین آن تقسیم کند از دختران شروع کند.زیرا هر که دختر خود را خوشحال کند همانند آن کسی است که بنده ای را از اولاد اسماعیل آزاد کرده باشد. وهر کس سبب شادمانی فرزندی شود مثل آن است که از ترس خدا گریسته باشد و هر کس از خوف خدا اشک بریزد خداوند او را به بهشت های پر نعمت خویش داخل می گرداند.(مکارم الاخلاق- ص 221)

حدیث (1) پیامبر صلى ‏الله ‏علیه ‏و ‏آله :
رَحِمَ اللّه‏ُ اَبَا البَناتِ، اَلبَناتُ مُبارَکاتٌ مُحَبِّباتٌ وَ البَنونَ مُبَشِّراتٌ وَ هُنَّ الباقیاتُ الصّالِحاتُ؛
 
رحمت خدا بر پدرى که داراى دخترانى است! دختران، با برکت و دوست داشتنى ‏اند و پسران، مژده آورند. دختران باقیات الصالحات (بازماندگان شایسته)اند.
 مستدرک الوسائل ج 15، ص 115، ح 17700
حدیث (2) امام صادق علیه ‏السلام :
اَلبَنونَ نَعیمٌ وَ البَناتُ حَسَناتٌ وَ اللّه‏ُ یَسألُ عَنِ النَّعیمِ ، وَ یُثیبُ عَلَى الحَسَناتِ ؛
پسران، نعمت‏ اند و دختران خوبى. خداوند ، از نعمت‏ها سؤال مى ‏کند و به خوبى‏ها پاداش مى‏ دهد .
کافى(ط-الاسلامیه) ج 6، ص 7، ح 12
حدیث (3) امام صادق علیه ‏السلام :
اِذا بَلَغَتِ الجاریَةُ سِتَّ سِنینَ فَلا تُقَبِّلها و َالغُلامُ لا یُقَـبِّلُ المَراَ ةَ اِذا جاوَزَ سَبعَ سِنینَ؛
 
چون دختر [نامحرم] شش ساله شد ، او را مبوس و پسر نیز چون از هفت سالگى گذشت ، زن [نامحرم] را نبوسد.
مکارم الأخلاق ص 223

روزی به رسول خدا صلی الله علیه و آله مژده دادند
 
که دختری به دنیا آمده است. پیامبر در آن حال به صورت یاران نگاه کرد، چهره در هم کشیده شد بودند. پیامبر به آنان فرمود: ما لَکُم رِیحانَة، اَشُمُّها وَ رِزقُها عَلَی الله شما را چه می شود؟ چرا ناراحت شدید؟ این دختر گلی است خوش بو که بویش را احساس می کنم و روزی اش نیز بر خداست.(مکارم الاخلاق- ص 219)

روزی مردی صاحب نوزاد دختری شد، امام صادق علیه السلام دید مرد سخت عصبانی و خشمگین است.فرمود:

چه می اندیشی؟ اگر خداوند به تو وحی می فرستاد و می فرمود: من برایت انتخاب کنم یا خودت انتخاب میکنی چه می گفتی؟ گفت: عرض می کردم: خدایا به هر آنچه تو برایم برگزینی راضیم. حضرت فرمود: خدا برای تو همین نوزاد دختر را انتخاب کرده است. سپس حضرت فرمود: آن کودک که به دستان آن مرد عالم در سفر با حضرت موسی، کشته شد که در قرآن مجید داستانش آمده است( فَاَرَدنا اَن یُبدلَهُا رَبُهُّما خیراً مِنهُ زکوةً وَ اَقرَبُ رَحماً)سوره کهف،آیه 81 خداوند به جای آن پسرک دختری به آن عطا کرد که از نسل خویش هفتاد پیامبر به دنیا آورد.(عدة الداعی- ص 80)


نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی