جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۵۵ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

احادیث درباره دست دادن

بانک احادیث موضوعی


*رسول خدا(ص) فرمودند: آنانکه برای خدا به یکدیگر دست می دهند، گناهانشان آنگونه فرو می ریزد که گویی دوباره از مادر تولد یافته اند.

*حضرت امام جعفرصادق(ع) فرمود: با یکدیگر دست دهید تا کینه های شما از بین برود.
*دست دادن مؤمن هزار حسنه دارد.
*ونیز فرمودند: در دست دادن شما با یکدیگر، اجر مجاهدین در راه خدا نهفته است.
*وقتی مؤمنین با یکدیگر دست می دهند، خداوند نیز دست خود را دراز کرده و با آن کسی که محبت و علاقه ی شدیدتری نسبت به دوستش دارد دست می دهد.
*هرگاه مؤمنین با یکدیگر دیدار کرده و دست می دهند، خداوند، 100 رحمت برای آنان نازل می کند که 99 رحمت نصیب فردی می شود که علاقه ی بیشتری نسبت به برادر مؤمنش دارد.
*کسی که دیرتر دست خود را از دست دوستش رها می کند، اجر بیشتری می برد.
*هرگاه پیامبر اکرم(ص) با کسی دست می داد صبر می کرد تا آن شخص دستش را از دست پیامبر رها سازد.
*گفته شده است اولین کسانی که بر روی زمین با یکدیگر دست دادند، ذوالقرنین و حضرت ابراهیم(ع) بودند.
*پیامبر اکرم(ص) فرمودند: هر مردی که با زن نامحرمی دست دهد، در روز قیامت، او را دست بسته بیاورند و در دوزخ افکنند.
تزاوَرُوا تَحـابـّوا و تَصـافَحُـوا و لا تَحـاشَمُـوا؛
به دیدن یکدیگر روید تا یکدیگر را دوست داشته باشید و دست یکدیگر را بفشارید و به هم خشم نگیرید.
بحارالانوار(ط-بیروت) ج75، ص 347
*در بعضی روایات فرموده اند: مسلمانان با اهل کتاب(مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان) و کافران دست ندهند و در بعضی دیگر فرموده اند دست دادن، از پشت لباس و جامه باشد، و چنانچه با دست برهنه با تو دست دادند، دستت را بشوی.
*عرف شده است که وقتی کوچکتری به بزرگتری می رسد بلافاصله دستش را دراز می کند برای دست دادن به گمان خویش می خواهد تواضع و فروتنی خودش را نشان دهد در صورتی که این عمل، صحیح نیست. ابتدا باید بزرگتر دستش را به سوی کوچکتر دراز نماید و به اصطلاح آن را قابل بداند و سپس کوچکتر باید دست خود را به سوی دست دراز شده ی بزرگتر دراز نماید.
به عبارت دیگر، دست دراز کردن کوچکتر به سوی بزرگتر، فی الواقع نوعی تکلیف قائل شدن برای بزرگتر می باشد و ای بسا بزرگتری دوست نداشته باشد با شخصی که از خودش کوچکتر است دست دهد و لذا کوچکتر حق ندارد ابتدا به ساکن دست خود را به سوی بزرگتر از خودش دراز نماید ولو به عنوان احترام، تعظیم، فروتنی و... باشد.
  منبع:
گلباغ لاله، سید مصطفی علوی، ص162.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی