شنبه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۴، ۱۰:۱۲ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

باغ عاشورا و مراسم حلیم پزون سه قریه اسماعیل آباد نوق رفسنجان

اجتماعات دینی و مذهبی


در سال1355 هجری شمسی مرحوم حاج اکبر جعفری  با عرق جبین و دستمزد کارگریش نذری میکند در شهر آباد نوق برای روز عاشورا عزاداران  را میهمان حلیم  امام حسینی نماید ابتدا با پخت دو دیگ آش شروع میکند.و سال به سال بر تعداد دیگها می افزاید و برای تداوم این سنت در منطقه یک باغ پسته ای به میزان دویست قصب (به مساحت 5000متر مربع) به همراه یک حبه آب موتور حاج اکبر غفاری که از بهترین زمینهایش بوده به این کار اختصاص میدهد این باغ به باغ 
عاشورا معروف است .
.
در کنار خانه  مرحوم حاج اکبر جعفری آشپزخانه ای بزرگ ساخته شده است که آشیزیهای مراسم اهل بیت علیهم السلام  در آنجا انجام میشود. و بعد مرگ ایشان فرزندانشان راه پدر را ادامه میدهند . به گزارش پایگاه مذهبی دارالصادقیون هرساله این مراسم در شب عاشورای امام حسین با حضور عاشقان سالار شهیدان در آشپزخانه جعفری برگزار میشود . عزادران سه قریه اسماعیل آباد بعد از اقامه نماز ظهر عاشورا به آشپزخانه مراجعه و آش نذری دریافت میکنند. 
در حاشیه این مراسم ،اقای حاج حسین جعفری  وصی و فرزند ارشد مرحوم حاج اکبر جعفری 
جایگاه خدمت‌گذاری برای امام حسین(ع) بسیار با ارزش دانست و گفت:  لذا باید خداوند را به واسطه نوکری امام حسین(ع) شاکر باشیم.
وی افزود: در آیین عزاداری، فلسفه وجودی قیام عاشورا باید به‌ درستی برای مردم تبیین و بازگو شود و در واقع عزاداری‌ها باید انعکاس فلسفه قیام عاشورا باشد
آقای جعفری  نهضت امام حسین (ع)را نهضتی مقدس، متعالی و روحانی دانست و افزود:  پاکی، خلوص، بی اعتنایی به دنیا، بری بودن از اغراض شخصی و آز و جاه طلبی و خودخواهی از وِیژگی های قیام امام حسین (ع) است.
وی افزود: فرهنگ عاشورا در طول تاریخ - همواره برای جامعه اسلامی و مومنین الهام‌بخش بوده و ما باید با الگوگیری همه جانبه از قیام عاشورا ،گفتار و رفتار عاشوراییان را در زندگی فردی و اجتماعی خویش الگو و اسوه قرار دهیم.
.یادآور می شوم در شب عاشورای حسینی  آئین سنتی حلیم پزان در آشپزخانه عاشقان اباعبدالله الحسین (ع)موقوفه مرحوم حاج اکبر جعفری   بعد از نماز مغرب و عشاء آغاز می شود که در این مراسم مردم دهستان رضوان با اجتماع در این مکان مقدس، ضمن پختن حلیم نذری، به عشق امام حسین علیه السلام به  مدیحه سرایی عزاداری می پردازند.




نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی