جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۷:۱۱ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

جلاء العیون

نصایح و معجزات

10422346
آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) فرمودند: یکی را دیدند که خیلی گریه می کند. به او گفتند: چرا اینقدر گریه میکنی؟ گفت: در درس عارف کامل، سید بحرالعلوم بودم، روایتی خواند که در سند روایت، «احمد بن محمد» بود. من گفتم: محمد بن احمد درست است نه احمد بن محمد.
سید بحرالعلوم فرمود: احمد بن محمد را میشناسم، بلکه آباء و اجداد او را تا حضرت آدم می شناسم، بلکه اهل مجلس را میشناسم و میدانم که چه کسی بهشتی است و چه کسی جهنمی.
در وقت گفتن «جهنمی» به من اشاره کرد، علت گریه ام به خاطر این اشاره است.
(در محضر بهجت، 2/94)

اعجاز مسیحا
گفتی که ز خود گم شو، تا راه به خود یابی ........... تـفـسـیر نمـیدانــم، این رمـز و مـعــمــــا را
هــر بار کـه مـن مــردم، صـد جان دگـر بردم ........... احصـــا نتوان کــردن، اعجـــاز مــســیحـــا را
(سید قاسم انوار)
 
این الطّالب بدم المقتول بکربلا
کلینی به سند معتبر از حضرت صادق (علیه السلام) روایت کرده است که چون حضرت امام حسین (علیه السلام) را شهید کردند، آسمان ها و زمین ها و هرکه بر این ها بود از ملائکه فریاد بر آوردند که: «پروردگارا ما را رخصت بده که خلق را از روی زمین براندازیم و همه را هلاک گردانیم، که هتک حرمت تو را حلال شمردند و برگزیدگان تو را کشتند.» پس حق تعالی وحی کرد به سوی ایشان که: ای ملائکه ی من و ای آسمان ها و زمین، ساکن باشید. پس حجابی از حجب را برداشت و در پشت آن حجاب محمد و دوازده وصی او (صلوات الله علیهم اجمعین) را دیدند؛ پس اشاره کرد بسوی قائم آل محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) و سه مرتبه فرمود که:
 ای ملائکه ی من و ای آسمان ها و زمین من! به این مرد انتقام خواهم کشید از برای او.
(کافی 534/1)
(جلاء العیون، تاریخ 14 معصوم، علامه مجلسی)
                                          این الطّالب بدم المقتول بکربلا
 
جواب دندان شکن به عمر و عاص
در بحار الانوار آمده:
روزی عمرو بن عاص به امام حسین علیه السلام  گفت: براى چیست که ریش شما خاندان بنى هاشم از ریش ما بنى امیه پرپشت‏تر است!؟
امام حسین علیه السّلام (آیه 58 سوره اعراف را خواند که میفرماید:)
وَ الْبَلَدُ الطَّیِّبُ یَخْرُجُ نَباتُهُ بِإِذْنِ رَبِّهِ وَ الَّذِی خَبُثَ لا یَخْرُجُ إِلَّا نَکِداً
یعنى: گیاه شهر و زمین پاک و پاکیزه به اجازه خدا میروید. ولى آن مکانى که خبیث باشد جز خار و خسک چیزى خارج نمیکند!
معاویه متوجه عمرو عاص شد و گفت: تو را به آن حقى که من بگردن تو دارم ساکت شو! زیرا این حسین پسر على بن ابى طالب است!!
(برگرفته ازکتاب : بحارالانوار)
دلداری که دنیا شکارش نکرده
چند وقت پیش سخنرانی یکی از شاگردان علامه حسن زاده آملی را گوش می‌دادم. ایشان در مورد مقدمه‌ی کتاب شریف «انسان در عرف عرفان» که از تألیفات حضرت علامه است توضیح می‌دادند. حضرت علامه در مقدمه‌ی این کتاب، عباراتی را در وصف آیت الله سید علی خامنه‌ای (مد ظله العالی) بکار برده‌اند که شاید برخی گمان کنند، عباراتی تشریفاتی است! اما ایشان نقل می‌کردند که جناب علامه حسن زاده آملی می‌گفتند که عباراتی را که در وصف ایشان گفته‌اند عباراتی است که بتوانند در پیشگاه خدای متعال از جهت ذکر آن ها پاسخگو باشند و از آن دفاع کنند ... ابتدا نگاهی به این مقدمه‌ی نورانی می‌اندازیم:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
الم تلک آیات الکتاب الحکیم هدی و رحمه للمحسنین
با سلام و دعای خالصانه، و ارائه ارادات بی پیرایه جاودانه به حضور باهرالنور رهبرعظیم الشان کشور بزرگ جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله معظم،جناب خامنه ای کبیر- متع الله الاسلام و المسلمین بطول بقائه الشریف- ، این اثر نمونه دوران را اعنی، رساله انسان در عرف عرفان را به پاس تجلیل و تکریم و ابراز شادمانگی از نزول اجلال آن یگانه دوران در دارالاسلام و الایمان شهر هزار سنگر آمل مازندران ، از جانب خودم و از جانب همه شهروندان بزرگوار این بلدطیب و خطه شهرستان آمل بلکه از جانب همه فرزانگان گرامی و گرانقدر استان مازندران ، به پیشگاه مبارک آن ولی به حق که مصداق بارز رسالة است با کمال ابتهاج و انبساط تقدیم می‌دارم، و عزت و شوکت روز افزون آن قائد اسوه زمان را همواره از حقیقة الحقائق خداوند سبحان مسئلت دارم.
یارب دعای خسته دلان مستجاب کن.
20/3/1377 حسن حسن زاده آملی
این بزرگمرد عرصه‌ی علم و عرفان، در جایی دیگر زبان به وصف این رهبر فرزانه می گشایند و تعاریف شگفتی را که به حق شایسته ی ایشان است با تاکید بیان می‌کنند:
* * * * * * * * * *
علامه ذوالفنون آیت الله حسن حسن راده آملی
رهبر عظیم‌الشأنتان را دوست بدارید. عالمی، عادلی،‌ رهبری، مؤمنی، ‌موحّدی،‌ سیّاسی، دلداری، رهبری، انسان ربانی، پاک،‌ منزه، که دنیا شکارش نکرده من جایی [دیگر سراغ] ندارم که عرض کنم.
... ... قدر این نعمت عظمی را که خدا به شما عطا فرمود، قدر این رهبرِ ولیّ و همان عبارات که سرور عزیزم جناب استاد حدادعادل، ارائه دادند؛ رهبری، ولیی، الهی.
... ... خدایا به حق پیغمبر و آل پیغمبر سایه این بزرگ‌مرد، این رهبر اصیل اسلامی، حضرت آیت‌الله معظم خامنه‌ای عزیز را مستدام بدار.
و الهی آمین، الهی آمین، الهی آمین. بعدد کلماتت آمین.
* * * * * * * * * *
آری! علامه حاضر است تا در پیشگاه خدای متعال برای بکار بردن چنین توصیفاتی در شان این رهبر یگانه، استدلال کند و پاسخگو باشد ... حال ببینیم، آن هایی که در مقام تضعیف این رهبر الهی استدلال می‌کنند در پیشگاه خدا روسفید خواهند شد یا امثال جناب علامه!
 
حقــا کـه تـو از سـلاله‌ی فاطمه‌ ای ........... با خنده ی خود به درد ما خاتمه ای
زیـبا تـر از این نـام نـدیدم بـه جهــان ........... ســید عــلی الحــسـینی الخــامـنه ای
من مسیح را دیدم
چند سال پیش پوتین رئیس جمهور وقت روسیه برای نخستین بار در طول 30 سال انقلاب به ایران سفر کرد.
 
در این دیدار رهبری به نکاتی از تاریخ شوروی و قبل از آن اشاره می‌کنند که برای رئیس جمهور وقت روسیه جدید بوده است ... این دیدار، پوتین را آنقدر تحت تاثیر قرار می‌دهد که در برگشت به کشور روسیه وقتی خبرنگاری از وی درباره نظرش راجع به رهبری ایران می‌پرسد، وی در پاسخ می‌گوید:
«من مسیح را ندیده‌ام اما تعاریف او را در انجیل شنیده و خوانده‌ام، من مسیح را در رهبری ایران دیدم»
 
برگرفته از سحنان معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری
(http://www.rajanews.com/detail.asp?id=43945)
مرگ رباخوار
مـالـک دینار گــوید: روزی به عیادت مریضی رفتم، نگاه کردم دیدم اجــلش نزدیک است. کلمه ی شهادت (شهادتین) بر وی عرضه کردم و مریض نمیگفت. هـرچند جـهد کـردم فایده ای نداشت. وی (بجای گفتن شهادتین) میگفت: «ده، یازده!» 
پس آن مریض گفت: ای شیخ! پیش من کوهی آتشین است ؛ هرگاه قصد گفتن کلمه ی شهادت میکنم، آتش قصد من میکند.
از شغل او پرسیدم، گفتند: مال به ربا دادی و سود خوردی و پیمانه کم دادی.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی