شنبه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۴، ۰۹:۵۸ ب.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

روایتی تازه از نبرد در «کوت کاپن

شهدا و دفاع مقدس

8-Sal-Defa moghadas (2)

مقاومت و استقرار دشمن در عملیات فتح‌المبین و در منطقه کوت کاپن به اندازه‌ای قوی بود که هیچکس فکر نمی‌کرد این منطقه سقوط کند اما سرانجام این منطقه با اسیر شدن ۱۵ هزار سرباز دشمن از چنگ عراقی‌ها رها شد.
عملیات فتح المبین یکی از مهمترین عملیات‌ مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران قبل از برگزاری عملیات بیت المقدس در سال ۶۱ است. این عملیات طی ۴ مرحله برگزار شد و توانست بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر مربع از خاک کشور را از تسخیر دشمن آزاد کند. روایت‌هایی که از شهادت رزمندگان اسلام در مناطقی مثل دشت آزادگان، عین خوش، غرب رودخانه کرخه و محور فکه می‌شنویم جملگی در همین عملیات اتفاق افتاده‌اند.
امیر سرتیپ بازنشسته، سعید پورداراب، یکی از فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران حاضر در این عملیات است که در ادامه گزارش، روایت این رزمنده سال‌های دفاع مقدس را از عملیات فتح المبین می‌خوانیم.
در عملیات فتح المبین، ۴ قرارگاه اجرا کننده متشکل از سپاه، بسیج و یگان‌های مشترک حضور داشتند که از محورهای مختلف و پس از شکستن هجمه‌های دشمن به سمت پل کرخه، وارد عملیات شدند و طی ۴ مرحله مناطق مختلفی از جمله عین خوش، کوت کاپن، دشت آزادگان و … را از چنگ دشمن خارج کردند.

کمر دشمن در فتح‌المبین شکست

عبارت “شکسته شدن کمر عراق در عملیات فتح المبین” را امیر پورداراب مورد تأکید قرار می‌دهد و تصریح می‌کند: عراق بیشترین ضربه را در این عملیات در منطقه عین خوش دید. زیرا عین خوش هم از موقعیت استراتژیکی برای ارتش عراق برخوردار بود و هم استقرار قرارگاهی ارتش عراق در آنجا بود.
مثلاً یکی از دستاوردهای بزرگ ما در فتح المبین تسخیر واحدهای توپخانه‌ای لشکر ۱۰ زرهی عراق و مقادیر زیادی تانک و نفربر بود. که از آنها برای تشکیل یگان‌های توپخانه‌ای سپاه پاسداران استفاده شد.
نبرد در کوت کاپن در فاصله ۸۰ متری با دشمن

همچنین یکی از نقاط آغازین دشمن برای پیشروی به سمت دزفول و اهواز نیز نقطه کوت کاپن در سه راه قهوه خانه و در غرب رود کرخه بود. دشمن پس از شکست در پل نادری در این منطقه با یک تیپ زرهی ایستاده بود و در مقابل حملات ما در فتح المبین مقاومت می‌کرد و البته این مقاومت آنقدر شدید بود که فاصله نبرد ما با دشمن در کوت کاپن گاهی به ۸۰ می‌رسید.
مقاومت و استقرار دشمن در کوت کاپن به اندازه‌ای قوی بود که هیچکس فکر نمی‌کرد این منطقه سقوط کند اما سرانجام رزمندگان اسلام توانستند با اقتدار کامل این منطقه را تسخیر و بیش از ۵ هزار نیروی دشمن را نیز در آن اسیر کنند.
تسخیر کوت کاپن همچنین توانست مسیر سپاه و ارتش را برای حرکت به سمت ارتفاعات صلیبی خات و تسخیر توپخانه‌هایی که دزفول را گلوله باران می‌کردند باز کند.
ایمان، عامل پیروزی در فتح المبین

نکته مهم آن است که یگان‌های ارتش و سپاه در حمله به کوت کاپن و ارتفاعات ابوصلیبی خات از تجهیزات زرهی چندانی در مقابل دشمن تا دندان مسلح برخوردار نبودند و در واقع، این نیروی ایمان بود که توانست دست دشمن را از مناطق اشغال شده قطع کند و رزمندگان را به پیروزی برساند.
کشف راداری که انگلیسی‌ها به عراق داده بودند

سرتیپ پورداراب همچنین با بیان اینکه در نبرد کوت کاپن تجهیزات دو لشکر عراقی به غنیمت گرفته شد به بیان خاطراتی از عملیات فتح المبین می‌پردازد و می‌گوید؛ ما پس از تسخیر کوت کاپن در ۷ فروردین سال ۶۱، در یکی از زاغه‌های مهمات عراق، یک دستگاه ناشناخته را کشف کردیم که پس از حضور کارشناسان در منطقه متوجه شدیم این دستگاه، “رادار رازیت” است که برای کشف نیروهای انسانی در هنگام شب به کار می‌رود و توسط انگلیس در اختیار ارتش بعث قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه دشمن در عملیات فتح المبین بیش از ۲۵ هزار کشته و مجروح تلفات داد به ذکر خاطره دیگری از فتح المبین نیز می‌پردازد و می‌گوید: در لحظات اولیه تسخیر کوت کاپن، به ما گزارش دادند که یک ستون تانک عراقی که در حدّ فاصل منطقه رود کرخه و کوت کاپن حضور داشته است به سمت ما در حال پیشروی است. در شرایط حساسی قرار داشتیم و لذا به نیروهای خودمان دستور دادم که با تفنگ ۱۰۶ شروع به شلیک به سمت این تانک‌ها کنند. شلیک‌ها که آغاز می‌شود، لحظاتی بعد پارچه‌های سفید از تانک‌های عراقی بالا می‌رود و آن ستون زرهی به همراه تمام پرسنلش در تسخیر نیروهای ما قرار گرفتند.
عملیات پرافتخار فتح‌المبین در تاریخ ۹ فروردین سال ۶۱ به پایان می‌رسد و مارش پیروزی در رادیو ایران نواخته می‌شود.
منبع:جام جم آنلاین

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی