يكشنبه, ۱ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۰۹:۳۸ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

گزارشی از اولین نبرد وحدت آفرین

شهدا و دفاع مقدس

images324

شهر مقاوم آبادان در عملیات ثامن الائمه پس از یازده ماه محاصره ی ۳۳۰ درجه ای از سوی قوای متجاوز بعثی، توسط رزمندگان اسلام، آزاد شد.

فروردین ماه ۱۳۶۰ بود که طرحی از سوی منطقه ی هشت کشوری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شورای عالی دفاع آمد. طرح یاد شده برای آزاد سازی مناطق شرقی کارون و خارج نمودن شبه جزیره ی استراتژیک آبادان از محاصره ی ۳۳۰ درجه ای بود. اما سید ابوالحسن بنی صدر که آن روزها فرماندهی کل قوا را نیز بر عهده داشت با طرح سپاه مخالفت کرد.

می توان گفت که تنها دلیل عمده ی بنی صدر برای مخالفت با این طرح نه به خاطر اشکالات نظامی بلکه عدم موافقت او با نهادهای انقلابی همچون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. بدین ترتیب این طرح عملاً تا زمان عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا به نتیجه نرسید. با این وجود کار شناسایی و تجزیه و تحلیل نقاط ضعف و قوت دشمن و بررسی نحوه ی استقرار یگانهای عراق در شرق کارون همچنان ادامه داشت.

پس از اجرای موفق عملیات فرمانده کل قوا خمینی روح خدا به تاریخ بیستم خردادماه ۱۳۶۰ در منطقه ی عمومی دارخوین و تصرف مواضع دشمن سر پل مناسبی در شمال منطقه برای عملیات های آتی ایجاد شد تا جایی که تأسیسات انرژی اتمی واقع در منطقه ی دارخوین به عنوان عقبه ی نیروهای خودی در عملیات الی بیت المقدس جهت آزاد سازی خرمشهر در نظر گرفته شد. در شهریور ماه ۱۳۶۰ بار دیگر طرح آزاد سازی آبادان به صورت تکمیلی وارد دستور کار شورای عالی دفاع شد که با موافقت ضمنی فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران مرحوم سرتیپ ستاد قاسم علی ظهیرنژاد مواجه گردید.

قرار شد تا برای اجرای این عملیات با یگانی که مسئولیت پدافند از منطقه ی عمومی شرق کارون و آبادان را بر عهده داشت (لشکر ۷۷ پیاده ی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران) هماهنگی به عمل آید. سرانجام در شب پنجم مهرماه ۱۳۶۰ عملیات ثامن الائمه با رمز نصر من الله وفتحٌ قریب آغاز شد. یگانهای ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج مردمی و گروه فداییان اسلام به فرماندهی شهید سید مجتبی هاشمی، از سه محور شمالی، مرکزی و جنوبی منتهی به آبادان، یورشی سنگین به واحدهای زرهی، مکانیزه، پیاده و نیروی مخصوص سپاه سوم ارتش عراق در منطقه بردند که طی همان بیست و چهار ساعت اول ضربات مهلکی بر دشمن بعثی وارد شد.

نیروهای ارتش بعثی عراق، در محور فیاضیه، به علت وجود دو پل مهم غصبه و حفار در منطقه چندین ساعت مقاومت مؤثری را از خود نشان دادند ولی با افزایش نیرو در آن منطقه و الحاق نیروهای خودی در دو محور دیگر عملیاتی، با دادن تلفات و برجای نهادن خسارات لجستیکی بسیار، به ناچار به غرب کارون عقب نشستند. در این نبرد با شکوه، ۱۷۰۰ تن از قوای بعثی کشته و زخمی شدند و ۳۰۰۰ نفر نیز به اسارت رزمندگان اسلام درآمدند.

شبه جزیره ی استراتژیک آبادان نیز پس از چهل و دو ساعت از محاصره ی یازده ماهه خارج شد. از دیگر نتایج این عملیات پیروزمند، آزادسازی ۱۵۰ کیلومتر مربع از اراضی اشغالی کشور و به غنیمت در آمدن چندین دستگاه تانک، نفربر و خودرو بود. این حجم از غنایم باعث گسترش سازمان رزم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تقویت آن نهاد انقلابی جهت ادامه ی طرح ریزی برای نبردهای آتی گردید.

اما نکته ای که باید همواره آنرا یادآور شویم این است که عملیات ثامن الائمه اولین عملیات گسترده ی مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران بود؛ بنابراین شیرینی این پیروزی زمانی بیشتر به چشم می آید که مظاهر وحدت میان ملت و قوای مسلح کشور در همه جا جلوه گر شود و همواره اتحاد و همبستگی میان آحاد مختلف مردم، نیروهای مسلح و دیگر بخشهای نظام برقرار بماند تا پیروزی در مقابل مستکبرین عالم تضمین گردد.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی