چهارشنبه, ۴ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۱۲:۱۲ ب.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

عامل قبول شدن روزه چیست؟

آموزه های دینی و مذهبی

doa

روزه همچون سایر اعمال عبادی شروطی داردکه درصورت تحقق آنها،مقبول درگاه الهی می گردد ودرغیر این صورت،خاصیت واثری برآن مترتب نمی شود.ازاین رو امام صادق(ع) فرمودند:
((به درستی که برای روزه شرطی است که باید رعایت شود تاروزه تحقق پیدا کند وآن شرط،خودداری در قلب واعتقاد است. پس هنگامی که روزه می گیرید،زبان خودرا از دروغ نگهدارید ودیدگانتان رااز ناروابپوشانید.با یکدیگر نزاع نکنید،برهم حسد نورزید،غیبت نکنید،جدال ننماید وسوگند دروغ نخورید…..
همیشه مشرف به آخرت بوده وچشم به راه تحقق وعده های الهی باشید وبرای رسیدن به آنچه وعده داده است،توشه برگیرید وبرشماست رعایت آرامش،وقار،خضوع وخشوع وچونان بنده ای که از کیفرمولایش می هراسد،دربرابر خدا ذلیل وخوارباشید،درحالی که به وعده های او امید داشته واز عقوبت او در هراس واضطراب بوده وبه درک ثواب های الهی،مشتاق واز عقوبت او در هراسید.
درحالی که دلهای خودرا ازعیوب پیراسته ایدوباطن تان ازحیله پاک شده وجسم تان را از پلیدی ها پیراسته اید وچنان باش که در راه خدااز آنچه غیراوست بیزاری جسته ای وولایت خداوند را در آشکار ونهان در پیش گرفته ای واز همه اموری که خداوند تو را از آنهانهی نموده است،صائم شده ای.
پس هرگاه تمام این موارد راکاملا به جای آوردی،به منزله روزه دارواقعی برای خدا خواهی بود که آنچه راکه خدا فرموده انجام داده ای،اما اگر از این اعمال که برایت بیان داشتم چیزی بکاهی،به همان مقداراز فضل وثواب روزه ات کاسته خواهد شد.))
نکته:شایان ذکر اینکه بهره مندی از حقیقت روزه وآثار وخواص آن،به میزانی حاصل میشود که پیام روزه را درک نموده وبه کار گیریم وبه هر اندازه که از حقیقت روزه کمتر برخوردار باشیم،به همان مقدار از آثار وخواص وعده داده شده،کمتر بهره مند خواهیم شد.
آنچه روزه را باطل می کند!
روزه دار حق ندارد ناآرامی های حاکم بر روح وروان خودرا به دیگران نسبت دهدوبا ارتکاب معاصی خودرا آرام کند،به همین دلیل معاصی،عامل بطلان روزه ویا سبب محروم ماندن از خواص آن تلقی گردیده است.حال به چند نمونه از گناهانی که عوامل باطل شدن روزه است،اشاره می کنیم:
۱-روزی رسول خدا(ص)شنیدند که زنی روزه دار به کنیزخود دشنام داد.پیامبر آن زن را طلبیده وبه خوردن غذا دعوت نمودند.زن گفت:من روزه ام.حضرت فرمودند:
کَیفَ تَکُونِینَ صَائِمَهً وَقَد سَبَبتِ جَارِیتَکِ
((چگونه روزه ای در حالی که به کنیز خود دشنام داده ای؟))
سپس فرمودند: ((روزه تنها(امساک)ازغذا ونوشیدنی نیست.درواقع خدای تبارک وتعالی،روزه را مانعی از انجام زشتی هاقرار داد وگفتار ورفتار زشت،روزه دار را باطل می کند.چه اندک هستند روزه داران وچه زیادند گرسنه ها))
۲-امام رضا (ع)فرمودند:
((ازغیبت مومن دوری کنید واز سخن چینی ها بپرهیزید که این دوروزه دار را باطل می کند.))
بنابراین نسبت دادن نا آرامی های روح به دیگران موجب می گرددکه شخص روزه داربه منظورارام نمودن خود به فحاشی،غیبت،تهمت و…روی آورده واز ثمرات روزه که خداوند وعده داده،بی بهره بماند..
برگزیده ازوسایل الشیعه ج۱۰ص۱۶۶ /بحار الانوارج۹۳ص۲۹۳/بحار الانوارج۷۲ص۴۹۸

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی