جمعه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۴، ۰۳:۱۷ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

بردباری به هنگام مناظره

مناظرات

روزی یکی از پرورش یافتگان محضر امام صادق علیه السلام به نام «مفضل بن عمر جعفی» وارد مسجد حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم شد. دید مردی به نام «ابن ابی العوجاء» که از دانشمندان مادی آن زمان بود در مسجد نشسته است و جمعی اطراف او را گرفته اند و برای آنان سخن می گوید. او نیز در میان ایشان نشست و به سخنان او گوش فرا داد. ابن ابی العوجاء منکر خدا بود و حاصل گفتار او انکار صانع حکیم و خالق توانا و رسالت حضرت خاتم الانبیاء صلی الله علیه و آله و سلم بود.


مفضل می گوید:
«من از شدت غضب و خشم نتوانستم خود را مهار کنم، پس فریاد برآوردم: «ای دشمن خدا! تو با این کلمات، کافر گشتی و پروردگاری را انکار می کردی که تو را به بهترین شکل آفریده و مراحل گوناگونی را برای تو سپری نموده است تا به این سنین از عمر رسیده ای. اگر درباره ی خلقت خویش اندیشه نمایی و عقل خود را به داوری فراخوانی، نشانه های خالق دانا و توانا و آثار حکمت او را در آفرینش خود مشاهده می کنی.»
ابن ابی العوجاء به من گفت: «تو اگر اهل منطق و استدلال می باشی با تو سخن می گویم و اگر توانستی مدعای خود را به اثبات برسانی از تو پیروی می کنم و اگر اهل دلیل و برهان نیستی با تو سخن نمی گویم.»
ابن ابی العوجاء افزود: «اگر تو از یاران جعفر بن محمد هستی او این گونه با ما برخورد نمی کند و به مانند برهان تو با ما جدل نمی کند. هر آیینه او بیشتر از آنچه که تو اکنون شنیدی از سخنان ما شنیده، ولی هیچ گاه به ما ناسزا نگفته، و در جواب دادن به ما زیاده روی نکرده است. همانا او شخصیتی بردبار و متین و اندیشمند و ثابت قدم است. از او هیچ گاه خشونت و عجله و سبک سری سر نمی زند.» [1] .
در ابتدا سخنان ما را کاملا گوش می کند و به خوبی درصدد شناخت استدلال و دلیل ما برمی آید تا ما هر چه نظر داریم می گوییم و آن چنان به گفتار ما گوش فرا می دهد که گمان می کنیم سخن ما برای او، اثبات و قطعی شده است سپس با کلامی ساده و کوتاه به طوری حجت را بر ما تمام می کند و بهانه را از دست ما می گیرد که قادر به جواب وی نیستیم. اگر تو از اصحاب او می باشی به مانند او با ما سخن بگو.» [2] .
[1] «و ان کنت من اصحاب جعفر فما هکذا یخاطبنا و لا بمثل دلیلک یجادلنا، لقد سمع من کلامنا اکثر مما سمعت فما افحش فی خطابنا و لا تعدی فی جوابنا و انه للحلیم الرزین العاقل الرصین لا یعتریه خرق و لا طیش و لا نزق.».
[2] بحارالانوار، ج 3، ص 58. 

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی