جمعه, ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۴:۴۰ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

معجزه پیامبر(ص) شق القمر

حکایات و داستانهای جالب نصایح و معجزات

روزی «ابوجهل» همراه یک نفر یهودی خدمت پیامبر اسلام حضرت محمّد صلّی الله علیه و آله رفت و بی شرمانه گفت: « تا کی می خواهی به این جسارت ها ادامه دهی تا کی می خواهی به بت های ما توهین کنی؟ اگر آنچه را که از تو می خواهیم برآورده نسازی، ترا خواهیم کشت.»

رسول اکرم  ص فرمود: « هرچه بخواهید برایتان می آورم.» ابوجهل با یهودی مشورت کرد که از او چه بخواهیم که نتواند برآورده کند؟ یهودی گفت: « اگر آن چیزی که ما می خواهیم زمینی باشد، او با سحر و جادو، آن را انجام خواهد داد. ولی سحرِ او در خارج از زمین اثری ندارد.» ابوجهل به پیامبر عرض کرد:« اگر ماه را دو نیمه کنی به شما ایمان می آوریم و با شما بیعت می کنیم.» رسولِ خدا از ایشان پیمان گرفت. چهارده تن از سرانِ قریش نیز اعلام کردند که در صورتِ دو نیمه شدنِ ماه به پیامبر ایمان خواهند آورد. در این موقع «جبرئیل» از جانب خداوند نازل شد و عرض کرد:« خداوند میفرماید: ما تمام افلاک و ستارگان را در اختیار شما قرار داده ایم و آنچه را که بخواهی انجام می دهیم.» پیامبر ص خوشحال گردید. بنابراین شبِ چهاردهم را که قرصِ ماه کامل است، برای انجام معجزه معیّن فرمود. در آن شب، رسولِ خدا به همراه ابوجهل و سایر مشرکان و چند تن از مؤمنین از کوهِ « ابوقبیس» بالا رفتند. پس از اینکه دوباره در این مورد عهد و پیمان بستند، رسول اکرم با انگشتِ مبارکِ خود به ماه اشاره نمود و آنرا دو نیم ساخت. نیمی از ماه در جای خود مانده بود و نیمی دیگر از آن دور شده و فاصله گرفته بود، به طوری که کوه «حراء» میانِ دو نیمه ی ماه فاصله افکنده بود. پیامبر به مشرکان فرمود: « آیا می بینید؟» مشرکان عرض کردند: «بلی می بینیم، آن را به وضعِ سابقِ خود بازگردانید.» پیامبر اشاره ای فرمود و دو نیمه ی ماه به هم چسبید. آنگاه رسول اکرم ص از ایشان خواست که ایمان بیاورند. آن یهودی که این معجزه را پیشنهاد کرده بود، فوراً ایمان آورد، امّا ابوجهل و سایر مشرکین در گمراهی و ضلالت باقی مانده و ایمان نیاوردند.

توحید و نبوت- دستغیب

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی