پنجشنبه, ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳، ۰۸:۰۵ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

مرز رابطه میان مؤمنان با کفّار چیست؟

آموزه های دینی و مذهبی

مرز رابطه میان مؤمنان با کفّار چیست؟

در اسلام تأثیرپذیرى، خودباختگى، تملّق، اطاعت، تحقیر و ذلت‏ پذیرى اهل ایمان از کفار و طاغوت ممنوع است، قرآن مى‏فرماید: خدا و رسول و اهل ایمان عزیز و شکست ناپذیرند. «للّه العزّة و لرسوله و للمؤمنین»(منافقون، 8.) امّا این به معناى قطع رابطه کلى نیست، زیرا:
1. حضرت سلیمان به بلقیس که پادشاه کافرى بود، نامه نوشت. «انّه من سلیمان و انّه بسم اللّه الرّحمن الرّحیم»(نمل، 30)
2. ابراهیم خداپرست با نمرود که ادعاى الوهیت داشت، احتجاج کرد. «ألم‏تر الى الّذى حاجّ ابراهیم فى ربّه»(بقره، 258)
3. پیامبر به سران کفر نامه نوشت.
4. حضرت على‏ علیه السلام و امامان معصوم، با نامه ‏ها و نشست‏ها و احتجاجاتى که با مخالفان و رقباى خود داشتند آنها را دعوت به حق واز ظلم وستم و بى‏عدالتى منع کرده وهشدار مى‏دادند.
بنابراین، رابطه ‏اى در حد و مرز دعوت به حق، احتجاج و جدال ‏نیکو و موعظه و امر به معروف یا انتقاد و توبیخ یا محکوم کردن و افشاگرى افکار و عملکرد نااهلان رو در رو یا با نامه و یا با هر وسیله‏  دیگر، مانعى ندارد. نمونه‏  آن را در نامه امام خمینى به رئیس کمونیست‏ها - گورباچف - که در زمان خود ابرقدرت شرق بود، مشاهده مى‏کنیم، در این‏گونه ارتباطات هیچ‏گونه تحقیر و ذلت‏پذیرى، سازش و مداهنه، التماس و خودباختگى به چشم نمى‏خورد؛ بلکه این ارتباطات برخاسته از ایمان سرشار و یقین و جرأت و عمل به وظیفه مى‏باشد.
امامان ما با دشمنان سرسخت خودشان به گفتگو مى‏نشستند. مرحوم طبرسى، احتجاجات امامان معصوم را قرنها قبل گردآورى کرده است. شاید بتوان گفت؛ بیشترین رونق این نشستهاى علمى اهل‏بیت با مخالفان در زمان حضرت رضاعلیه السلام و با جلساتى که مأمون تشکیل مى‏داد، بود. اکنون که سخن به اینجا رسید به یکى از این گفتگوها اشاره کنم:
یکى از فرقه‏ هایى که نامشان در کنار یهود و نصارا و مجوس در قرآن آمده، فرقه‏ صابئین است. عمر صابئى که دانشمندى قوى و جسور بود، رهبرى این گروه را عهده‏ دار بود و بارها با امام رضا بحث کرده بود.
در یکى از این جلسات، استدلال امام رضاعلیه السلام به گونه‏ اى بود که رهبر صابئین اقرار کرد که با این بیان در همین حال قلبم نرم شده است. «الآن لان قلبى»
در این هنگام صداى اذان بلند شد، امام جلسه را ترک کرد. به امام عرض کردند، این جلسه مهم‏ترین جلسات تاریخ است، ادامه بدهید تا کار این دانشمند یکسره شود، فرمود: نماز اول وقت بر تشکیل هر جلسه‏ اى اولویت دارد.

برگرفته از: http://gharaati.ir/show.php?page=questions&id=18

نظرات (۳)

    • پاسخ:

      سلام تشکر از ابراز محبتتان در پناه حق پایدار باشید
    • پاسخ:

      سلام در خدمتیم  بنده استاد نیستم یک کشاورز ساده کم سوادم
    • پاسخ:

      سپاسگزاریم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی