يكشنبه, ۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۱۷ ب.ظ

درباره سايت

پایگاه مذهبی دارالصادقیون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعی إِلَیْکَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِینِ،. اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَوَحْیِکَ وَخازِنَ عِلْمِکَ .
هدف از خلقت عالم معرفت و عبادت خداوند متعال است, و غرض از بعثت انبیاء از آدم تا خاتم تحقق آن است, رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) برای تعلیم و تربیت بشریّت به معرفت و عبادت ,قرآن و کسی که نزد او علم تمام قرآن است به یادگار گذاشت.
هرچند حوادث روزگار نگذاشت مفسّر معصومِ قرآن, پرده از حقایق کتاب خدا بردارد ولی در فرصت کوتاهی که برای ششمین اختر فرزوان آسمان هدایت پیش آمد,شاهراه مذهب حق را برای رهروانِ از خلقت باز کرد , و فطرت تشنه انسانیت را به آب حیات عبادت و معرفت سیرآب کرد.
امید است پیروان مذهب حق روز عزای آن حضرت, آنچه در توان دارند در مراسم سوگواری انجام دهند تا مشمول دعای مستجاب او شوند که فرمود((رحم الله من احیی امرنا)) رحمتی که سرمایه ی سعادت و وسیله ی نجات از شدائد برزخ و قیامت است.
در راستای جنگ نرم و عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مقابله با تهاجمات فرهنگی که ایمان مسلمین را نشانه رفته است و سعی در تخریب عقاید و افکارمان دارد در فضای مجازی پایگاه مذهبی دارالصادقیون را در سرزمین تکریم مقام عالی امام صادق علیهالسلام شهرستان رفسنجان (دارالصادقیون) ،راه اندازی نموده ایم.که وظیفه خود را در قبال احیای اندیشه های والای اهل بیت(علیهم السلام) و حفظ ارزش ها و دفاع از مبانی فکری انقلاب واسلام انجام داده و مطالبی سودمند برای کسانی که جویای حقیقت هستند ارائه نماییم.امیدواریم که شما خوانندگان عزیز با نظرات سازنده خود محبین صادق الائمه علیه السلام را ، در راستای عمل به وظیفه یاری نمایید. این پایگاه در راستای جنگ نرم و تبلیغات حرکت کاروان صادقیه در رفسنجان راه اندازی شده است وبیشتر مطالب آن در خصوص توسل وعشق به اهل بیت و احیای اندیشه های والای اسلام ناب محمدی و تکریم مقام عالی ارباب امام جعفر صادق (علیه السلام) می باشد.
آدرس:استان کرمان ، شهرستان رفسنجان
حسن آباد صادق الائمه علیه السلام نوق
احمدتقی نژاد

بایگانی

پربحث ترين ها

محبوب ترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

روز مباهله چه روزی است؟

مناسبتهای اسلامی

روز مباهله چه روزی است؟

 24ذی‌الحجه یادآور رویدادی بزرگ در اثبات حقانیت اسلام است، در این روز بود که خداوند در سال دهم هجری آیه مباهله را بر پیامبر رحمت، حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) نازل کرد: [فَمَنْ حَاجَّکَ فِیهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَکُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَکُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَکُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْکَاذِبِینَ].[1]

در روز 24 ذی الحجه سال دهم هجری پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) طی نامه ای سکنه مسیحی نجران در نقطه مرزی حجاز و یمن را به آیین اسلام دعوت کرد ولی  مردم نجران از این دعوت سر باز زدند وحاضر به پذیرفتن اسلام نشدند از این رو نمایندگان خودمانند سید و عاقب و اباحارثه را به مدینه فرستادند و حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) آنان را به امرخدا به مباهله دعوت کرد.[2]

زمانی که نمایندگان مسیحیان نجران، پیشنهاد مباهله را از سوی پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) شنیدند، متحیّر ماندند و از پیامبر زمانی خواستند تا در این باره مشورت کنند.

روز مباهله فرا رسید. پیامبر گرامی در حالى که دست حضرت علی (علیه السلام) را گرفته بود و امام حسن و حسین (علیه السلام) در جلوی ایشان می رفتند و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) در پشت سر ایشان می رفت برای مباهله آمد. مسیحیان نیز در حالی که اسقف در جلویشان بود آمدند.

پس از معرفی افراد همراه پیامبر به درخواست مسیحیان تلاطم مهیبِ شک و تردید، آرامش پوشالی قلب‏ هایشان را درهم کوبید. آرزو می‏ کردند پیامبر را با گروهی از یاران و سربازانش ببینند تا اینکه با خاندان سراسر نور به میدان مباهله قدم بگذارند.اسقف از مباهله با پیامبر سر باز زد و تصمیم به مصافحه با ایشان گرفت و نجران، به حقانیت این خاندان، اعتراف کرد.

در این روز نیز دو آیه تطهیر [إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکمُ‏ْ تَطْهِیرًا] [3] و ولایت [إِنَّمَا وَلِیُّکُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِینَ آمَنُواْ الَّذِینَ یُقِیمُونَ الصَّلاَةَ وَیُؤْتُونَ الزَّکَاةَ وَهُمْ رَاکِعُونَ] [4] نازل شد که همواره موجب فخر شیعیان است.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پی نوشت:

1.سورهٔ آل‌عمران-آیهٔ ۶۱

2.قرائتی، محسن، تفسیر نور، مرکز فرهنگی درسهائی از قرآن، ج۲، ص ۷۶.

3.سوره احزاب آیه 33

4.سوره المائدة آیه55

نظرات (۱)

    • پاسخ:

      سلام تشکر در پناه پایدار باشید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی